placeholder

Segona edició del projecte educatiu del SAT!, l’Institut Doctor Puigvert i la Fàbrica de Creació Fabra i Coats

17.11.2021

//17 de novembre, 2021//

El projecte educatiu que el SAT! Sant Andreu Teatre, l’Institut Doctor Puigvert i la Fàbrica de Creació Fabra i Coats van iniciar el curs passat, comença avui la segona edició, que s’allargarà fins al mes de maig.

Els alumnes de segon de batxillerat d’Arts Escèniques de l’institut andreuenc treballaran de forma col·lectiva per crear una producció teatral. Amb l’acompanyament de l’actor i docent Alberto Díaz, viuran tots els aspectes del procés de creació.

La formació, que porta per títol Mètodes teatrals de creació col·lectiva, els permetrà veure el ventall d’opcions que existeixen dins el sector de les arts escèniques i viure una experiència teòrica i pràctica del seu camp d’especialització.

Gràcies a la col·laboració de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, que ha cregut en el projecte, els alumnes es trobaran setmanalment al recinte per desenvolupar el treball, que veurà la llum al mes de maig a l’escenari del SAT!.

L’experiència del curs passat va ser molt positiva. Els alumnes que avui comencen a treballar van ser espectadors de la creació dels seus companys i esperaven amb moltes ganes poder començar el taller.

NotíciesVeure'n més