placeholder

SAT! Sant Andreu Teatre

El SAT! Sant Andreu Teatre és un espai dedicat a l’exhibició de les arts escèniques amb dues línies de programació principals: el teatre familiar i per a escoles i la dansa contemporània.

Des dels seus inicis, el SAT! és també l’escenari del FICA’T al SAT!, La Mostra d’Arts Escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu.

 

Una mica d’història

El SAT! neix a la nau d’unes antigues cotxeres a la rambla de Fabra i Puig, número 26, la tardor de 1990. A  partir de 1996 s’enderroquen les cotxeres i comença la construcció de l’edifici actual, que obre les portes la tardor del 2003.

És a partir de 2008 quan N54 Produccions SL, l’actual direcció del teatre, pren la gestió de la sala, propietat del Districte de Sant Andreu, per continuar amb una oferta de teatre i dansa de qualitat però assequible per a tots els espectadors.

 

“Estem convençuts que la cultura és absolutament necessària per combatre els moments que ens ha tocat viure i que la nostra activitat és imprescindible per a la comprensió del present i per poder construir, grans i petits, un espai millor per viure. Esperem contagiar-vos la il·lusió que ens abraça en aquest projecte i us convidem a construir-lo plegats.
Equip del SAT!