placeholder

Preus i descomptes

 

Espectacles familiars

Entrada general: 10€

Preu entrada abonament SAT3!: 8€/entrada
Preu entrada abonament SAT5!: 7,5€/entrada

Consulta els abonaments familiars

Descomptes:
Online i a taquilla: Majors de 65 anys, Família nombrosa i monoparental, Club TR3SC, Clubs de subscriptors La Vanguardia. Preu: 9€
Només disponibles a taquilla: Carnet de Biblioteques, Cavall Fort, Socis i sòcies d’Abacus Cooperativa i altres carnets. Preu: 9€

Els menors de 2 anys no paguen entrada sempre i quan no ocupin butaca, excepte per alguns dels espectacles inclosos dins del Cicle Remenuts. Pels espectacles programats dins de festivals, consultar les condicions específiques.

Grups mínim 10 persones: 8€

Espectacles dansa

Entrada general: 16€

Preu entrada abonament Dansa SAT!: 9,60€/entrada

Consulta els abonaments de dansa

Descomptes:
Majors 65 anys, Club TR3SC, Carnet Jove i Club de Subscriptors la Vanguardia: 12€
Carnet Biblioteques: 12,80€
Menors de 18 anys: 10€
Socis i sòcies APdC i acompanyant: 10€
Escoles de dansa i teatre: 8€

Grups mínim 10 persones: 12€

 

Cicle remenuts

Consultar en cada espectacle a partir de quina edat cal comprar entrada.Per als espectacles en els que el públic s’asseu a l’escenari, només s’apliquen els descomptes per a Família nombrosa i monoparental.

 

Formem part de la xarxa Apropa Cultura

Cedim una part de les nostres localitats a un preu molt reduït per facilitar l’accés universal a la cultura. Col·laborem amb Apropa Cultura, una xarxa de teatres, auditoris, museus, festivals i entitats del sector social, que treballa per què les persones en situació vulnerable puguin assistir als espectacles/activitats a un preu social de 3€ o amb una tarifa reduïda de 7€.

 

Som entitat adherida al programa Bo Cultural Jove

Les persones que disposin del Bo Cultural Jove podran bescanviar-lo per entrades als nostres espectacles a les taquilles del teatre.

Més informació aquí.