placeholder

FAQS

Compra d'entrades

 • On puc comprar les entrades?

  Pots comprar entrades a través del nostre web, a les taquilles del SAT! i també a les taquilles de Tiquet Rambla.

 • Quin és l’horari de taquilla del SAT!?

  La taquilla s’obre una hora abans de cada funció  i fins a l’inici de l’espectacle. Consulta el calendari per saber les funcions que tenim programades.

  En els espectacles familiars, abans de la funció, podràs trobar al vestíbul tot de propostes per tal que els nens i nenes gaudeixin de l’espera: una paret de pissarra, tauletes amb manualitats i un espai de lectura.

 • Puc comprar entrades anticipades a taquilla?

  Sí, a taquilla podràs comprar entrades per altres dies.

 • No rebo el correu amb les entrades adjuntes.

  A vegades el segon correu triga uns instants a arribar. Si no el reps però has rebut el primer correu de confirmació de la comanda, pots obtenir les entrades accedint de nou a ‘Compra d’entrades’ i seleccionar ‘Les meves entrades’. Introdueix el codi localitzador i podràs descarregar-te-les.

  Una altra opció és escriure un correu a entradas@4tickets.es i es gestionarà la teva incidència.

 • Puc canviar les meves entrades?

  Una vegada adquirida l’entrada no es pot canviar, ni se’n pot retornar l’import. L’adquisició d’una entrada representa l’acceptació de les seves condicions.

  En cas de tenir un abonament SAT3! o SAT5!, podràs modificar els teus bescanvis d’entrades fins a 72 hores abans de la funció. Pots gestionar-ho a través d’entrades@sat-teatre.cat o trucant al 93 345 79 30.

 • Hi ha descomptes per a grups?

  Si, pels espectacles familiars, apliquem un 20% de descompte per a grups. Pels espectacles de dansa, apliquem un 25% de descompte. Els grups són d’un mínim de 10 persones. Es poden comprar entrades per grup amb descompte directament des de la pàgina web www.sat-teatre.cat . També pots fer la reserva i compra anticipada del grup per telèfon al 93 345 79 30 o per correu electrònic a entrades@sat-teatre.cat.

 • Em puc beneficiar de preus més econòmics?

  Sí, consulta els nostres descomptes i abonaments.

ABONAMENTS

XEC REGAL

ALTRES QÜESTIONS

 • On puc aparcar el cotxe?

  Si vens en cotxe i presentes el tiquet del pàrquing i la teva entrada a taquilla, et regalem 30 minuts gratis als pàrquings següents:

  B:SM Sant Andreu Teatre (c/ de les Monges, 2)

  B:SM Concepció Arenal (c/ de Concepció Arenal,156)

   

  Només s'acceptarà un tiquet per cotxe.

  En qualsevol cas, el teatre està molt ben comunicat amb el servei públic. La parada de metro de Fabra i Puig connecta el SAT! amb plaça Catalunya en 20 minuts i l’autobús número 34, que circula per la Diagonal fins al carrer València, té parada a la rambla de Fabra i Puig.

  Si veniu en tren heu de saber que al costat de la parada de metro de Fabra i Puig, és a dir, a 2 minuts del teatre, hi ha l’estació de tren RENFE de Barcelona Fabra i Puig.

 • Puc entrar amb el cotxet?

  Per normes de seguretat cal que tots els passadissos i sortides del teatre estiguin lliures de pas. Hi ha una zona habilitada al vestíbul del teatre per deixar el cotxet que està vigilada.

 • Sempre feu els mateixos horaris de funcions?

  En general sí, però hi poden haver canvis en època de vacances de Nadal, per la Mercè o pel Cicle Remenuts.

  Per als espectacles familiars que no s’inclouen dins del Cicle Remenuts, normalment les funcions són els dissabtes a les 17.30h i els diumenges i festius a les 12h i a les 17.30h.

  Per a la dansa per a adults, les funcions acostumen a ser divendres i dissabte a les 20h.

  En qualsevol cas, us recomanem que consulteu els horaris de les funcions per a cada espectacle.

 • Feu dansa contemporània també?

  Sí, un cop al mes el SAT! programa dues sessions de dansa contemporània i arts del moviment per a adults i per a famílies.

 • Un cop començada la funció, podré entrar?

  No. És molt important que arribis amb temps al teatre perquè un cop començada la funció no és permesa l’entrada a la sala. Recorda que una hora abans tens la taquilla oberta.

 • Puc menjar dins la sala?

  A la sala no està permès consumir llaunes de refrescs ni menjar.

 • Si tinc problemes d’audició, el teatre està preparat?

  El teatre disposa d’anell magnètic per a persones amb deficiència auditiva. Cal, però, que l’audiòfon disposi d’un sistema adequat..

 • Puc venir amb cadira de rodes?

  El teatre disposa de localitats per a persones amb cadires de rodes. Si sou un grup de més de dues persones ens hauríeu d’avisar per poder-vos reservar la primera fila. També hi ha un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda.

 • Puc celebrar l’aniversari del meu fill/a al teatre?

  Sí, tenim diverses opcions per celebrar l’aniversari al SAT!, podeu consultar-les a l’apartat Aniversaris del web.

 • Es pot llogar l’espai?

  Sí, es poden llogar tant la sala com el vestíbul del teatre. Pots consultar la informació a l’apartat Lloguer d’espais del web o posar-te en contacte amb nosaltres a través de montse@sat-teatre.cat.

 • Els nens i nenes per sota de l’edat recomanada, poden veure l’espectacle?

  Al SAT! donem la benvinguda a espectadores i espectadors de totes les edats. Tot i així, per tal de guiar als pares i mares a l’hora d’escollir un espectacle, proposem una edat orientativa a partir de la qual considerem que l’infant pot comprendre millor l’obra. Lògicament, però, cada nen o nena és un món i per tant tot dependrà de la seva capacitat d’atenció i comprensió. Així que, confiem que els pares i tutors sigueu els que finalment, prengueu la millor decisió.

QUADERN CULTURA

 • Què he de fer per bescanviar les invitacions de Quadern Cultura?

  Tria l’espectacle que t’interessa. Truca al SAT! per comprovar si queden entrades disponibles i reserva-les.

  Un cop confirmada la reserva hauràs de passar a buscar les entrades al SAT! els dies i hores indicats.

  El SAT! disposa d’un número limitat d’entrades per a la promoció de Quadern Cultura, així que et recomanem reservar–les amb la màxima antelació.