placeholder

Accessibilitat

Serveis als espectadors

Si teniu alguna necessitat específica o per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres al correu entrades@sat-teatre.cat o al telèfon 933457930.

El nostre personal està format i sensibilitzat per atendre a un públic divers. En cas que necessiteu acompanyament, dirigiu-vos al nostre equip de sala.

· El lavabo adaptat es troba al vestíbul, al costat de la taquilla i està dotat també de canviador per a nadons.

· La sala està equipada amb anell magnètic per a persones amb sordesa.

· Tenim un espai reservat per a persones que utilitzen cadira de rodes. Es troba al balconet de la fila 4, al costat de la butaca 19. La fila 1, amb 18 butaques, també està disponible amb accés directe des del carrer, prèvia demanda. Feu la reserva de la vostra entrada al telèfon 93 345 79 30 o al correu entrades@sat-teatre.cat

· La fila 5 i la fila 1 són a peu pla.

· L’escenari està dotat d’elevador.

· Al costat del teatre hi ha el pàrquing BSM Sant Andreu Teatre (carrer de les Monges número 6), que disposa de 6 places per a persones amb mobilitat reduïda.

· El SAT! disposa d’alçadors per a tots els infants que venen a veure les funcions.

· Al vestíbul trobareu un espai tranquil. En cas que necessiteu descansar una estona de la funció, podeu utilitzar-lo per desconnectar, relaxar-vos i si voleu, tornar a entrar.

· A l’apartat preus i descomptes trobareu informació sobre les condicions específiques per a titulars de la targeta rosa i per a grups d’Apropa Cultura.

· A més el SAT! programa funcions de teatre accessible, amb servei de subtitulació, llenguatge de signes, audiodescripció (sota demanda) i visita tàctil (sota demanda). La persona que interpreta en llengua de signes se situa a l’esquerra de l’escenari (butaques senars). La pantalla amb els subtítols es col·loca a la part superior de l’escenari.

· Les persones usuàries del servei de llenguatge de signes gaudiran d’una millor visibilitat en les files 4, 5 i 6.

· Les persones usuàries del servei de subtitulació gaudiran d’una millor visibilitat des de la fila 10 en amunt.

· Aquestes són les funcions accessibles de la temporada 2023-24: