placeholder

Jornada d’investigació i creació al voltant del flamenc

14.10.2022

El SAT!, el Taller de Músics, el Laboratorio de investigación desde el flamenco i la Fabra i Coats proposen una jornada de treball i creació al voltant del flamenc

Juan Carlos Lérida, artista resident al SAT! a través del programa Aliansat, és el creador del mètode Flamenco Empírico i coordinador del projecte de recerca Laboratorio de Investigación desde el Flamenco recolzat per l’Institut del Teatre en la seva àrea de recerca i investigació. A través d’aquest projecte, es fomenta la investigació teòrica i pràctica al voltant del cos, la dansa, la música i el flamenc, promovent la trobada entre artistes, investigadors i teòrics de les arts escèniques.

Amb aquest objectiu, el proper 29 d’octubre el Laboratorio de Investigación desde el Flamenco es troba amb l’alumnat i professorat del Taller de músics, en una sessió de treball que té per objectiu explorar línies entre música, dansa i performativitat al voltant del flamenc.

La jornada tindrà lloc a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i consistirà en una primera part d’investigació pràctica conjunta al voltant de la música i la dansa des del flamenc (de 10h a 14h) i una segona sessió de treball a la tarda (de 15h a 18h) que consistirà en composicions instantànies a partir de paràmetres desvetllats anteriorment. A les 19h s’oferirà una presentació pública dels primers resultats en un format performatiu oberta a tothom i gratuïta.

Data: 29 d’octubre
Horari: Ds. 10h – 18h sessions de treball i 19h presentació pública de resultats

NotíciesVeure'n més