placeholder

L’alumnat del batxillerat d’arts escèniques de l’Institut Doctor Puigvert presenta la seva creació al SAT!

19.04.2023

//19 d’abril 2023//

Pale Blue Dot és el títol de l’espectacle que els alumnes han creat al llarg del curs, en el marc del projecte educatiu Mètodes teatrals de creació col·lectiva

El proper 28 d’abril a les 19h la companyia O’Kompany, formada per alumnes de 2n de batxillerat d’arts escèniques de l’Institut Doctor Puigvert de Sant Andreu, estrenaran el seu espectacle al SAT! Teatre.

Com definiríeu la humanitat? Aquesta és la premissa de la qual han partit els alumnes per crear Pale Blue Dot, un espectacle teixit de forma col·laborativa que inclou música, dansa i text i que reflexiona sobre l’essència de l’ésser humà i l’empremta que deixa al seu pas per la Terra.

L’obra és el resultat de la tercera edició del projecte educatiu Mètodes teatrals de creació col·lectiva, impulsat pel SAT! Teatre i l’Institut Doctor Puigvert amb la complicitat de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona, que té com a objectiu dotar als alumnes de batxillerat d’arts escèniques d’una experiència més completa en el seu camp d’especialització.

Al llarg del curs els alumnes han pogut veure el ventall d’opcions que existeixen dins el món de les arts escèniques i viure’n una experiència teòrica i pràctica. Amb l’acompanyament de l’actor, director i docent Alberto Díaz, així com de professionals de diverses disciplines, els alumnes han treballat en sessions específiques aspectes que van des de la part tècnica, la dramatúrgia i la interpretació fins al vestuari, l’escenografia, la producció i la comunicació.

Fitxa artística
Idea original: O’Kompany
Direcció: Alberto Díaz
Música en directe: Miguel Jared Girón Reyes i Jairo Montes Serrano
Ull extern i ull còmplice: Diana Díaz, Marta Gastón, Robert Alzina i Montserrat Ciuró
Interpretació: María de los Ángeles Coo Díaz, Isamar Embalo González, Samaí Rodas Gallego, Miguel Girón Reyes, Maria Isabel Ivanova Ivanova, Tian Ci Jiang, Nora Jiménez Guerra, Najwa Martínez Martínez, Àlex Méndez Capella, Jairo Montes Serrano, Ariadna Morey Navarro, Aleix Oliver López, Aina Paris Matesanz, Neshua Puig Ramos, Íria Suárez Montoya, Lexy Velasquez Herrera, Laia Vera Gil, Dunia Villanova García i Joel Viñas Díaz

Informació pràctica
Divendres, 28 d’abril, 19h
SAT! Teatre
Entrada gratuïta
Entrades disponibles a la taquilla del teatre des d’una hora abans de l’espectacle
Després de la funció s’oferirà un col·loqui amb totes les parts implicades

 

 

 

NotíciesVeure'n més