Teatre. A partir de 6 anys. 

VAI VIA

Cia. Xirriquiteula Teatre / ZeBU

18 i 19 de juliol 2024
Horari: Dj. 18.30h i Dv. 17h i 19h
Durada: 45 min
Català
Preu: 12 € 

Més informació

COMPRAR

Data

18 - 19 jul. 2024

Hora

18 i 19 de juliol
18:30 - 19:15

Cost

12.00€

Etiquetes

Familiar

Vai via

Teatre. A partir de 6 anys. 

VAI VIA

Cia. Xirriquiteula Teatre / ZeBU

18 i 19 de juliol 2024
Horari: Dj. 18.30h i Dv. 17h i 19h
Durada: 45 min
Català
Preu: 12 € 

> Una companyia catalana i una altra de danesa són còmplices en una posada en escena que porta al teatre una història que humanitza i posa en valor la vida de les persones sense llar

Una única intèrpret defensa en escena una història que constitueix la primera coproducció internacional entre la coneguda companyia de teatre per a infants Xirriquiteula i una de les companyies més prestigioses de l’escena danesa del teatre familiar: ZeBU. Juntes han creat un espectacle que dirigeix l’holandès i coautor Marc van der Velden i que té com a protagonista una dona que acaba vivint al carrer amb les poques possessions que li queden: una funda de contrabaix i quatre records. Aquesta dona, interpretada per Iolanda Llansó, explicarà als espectadors i espectadores la història de la seva vida, una vida apassionant que potser ensenyarà al públic menut com d’equivocats estem quan ens mirem amb prejudicis la vida de les persones sense llar.

“Vai via!”, “Fora!”, “Vés-te’n!”. Potser no us han dit mai aquestes coses, però a la protagonista d’aquest espectacle sí. L’obra ens parlarà de la fragilitat i la solitud que ens assetja quan ens fem grans. Un petit homenatge a totes aquelles dones que van posar per davant dels èxits personals la cura dels seus. Tot ho viurem en un espai íntim, acompanyats d’una banda sonora original composada per Lola Ybran.

Vai via és la nova proposta amb vocació internacional de Xirriquiteula Teatre, una companyia nascuda el 1985 que ja va ser al Grec 2011 amb la producció de l’espectacle Call me «Maria» i que en el Grec 2018 van triomfar entre el públic més jove amb Laika, estrenada al SAT!, on s’ha pogut tornar a veure el passat mes de febrer. Ara treballen amb ZeBU Teater, una companyia nascuda a Dinamarca l’any 2010 per tal de produir unes experiències sensorials, emocionals i intel·lectualment estimulants que generin empatia, meravellin i indueixin a la reflexió les ments dels més petits.

Una coproducció de Xirriquiteula Teatre & ZeBU.

· Aforament reduït, 126 persones a platea.

Fitxa artística
Idea Original
: Iolanda LLansó / Autoria: Marc van der Velden, Iolanda Llansó i Daniel Carreras / Direcció: Marc van der Velden / Ajudant de  direcció: Marc Costa / Interpretació: Iolanda Llansó / Composició musical: Lola Ybran i Dani Espasa / Veu en off: Montse Puga / Intèrprets banda sonora: Dani Espasa, Bernat Garcés, Lola Ybran, Marc Marcet i Martí Fleta / Espai sonor i producció musical: Jero Castellà, Daniel Carreras i Sergi Duarte / Assessorament de moviment: Bea / Disseny escenografia i vestuari: Iolanda Llansó / Construcció de l’escenografia:  Marc Costa / Confecció vestuari: Iolanda LLansó, Rosa Solé i Gemma Gili / Creació Popups: Christian Olivé / Disseny i tècnic il·luminació: Daniel Carreras / Tècnic: Ricard Pons / Disseny gràfic i administració: Belén Gutiérrez / Comunicació: Carles Novellas / Producció: Daniel Carreras / Distribució: Miquel Martínez / Agraïments: Xavi Lozano, Violeta Antó, Julian Jabón, Pau Ybran i Clàudia Tello

També et pot interessar

Properament..

Go to Top