placeholder

Vai via

Cia. Xirriquiteula Teatre / ZeBU

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

Del dj. 18.07.24 al dv. 19.07.24
Durada: 45 minuts
Idioma Català
Edat A partir de 6 anys
12 €
Gènere Familiar Teatre
Cicles i festivals Grec
Idioma Català
Edat A partir de 6 anys
Comprar
Compartir

Descripció

> Una companyia catalana i una altra de danesa són còmplices en una posada en escena que porta al teatre una història que humanitza i posa en valor la vida de les persones sense llar
Una única intèrpret defensa en escena una història que constitueix la primera coproducció internacional entre la coneguda companyia de teatre per a infants Xirriquiteula i una de les companyies més prestigioses de l’escena danesa del teatre familiar: ZeBU. Juntes han creat un espectacle que dirigeix l’holandès i coautor Marc van der Velden i que té com a protagonista una dona que acaba vivint al carrer amb les poques possessions que li queden: una funda de contrabaix i quatre records. Aquesta dona, interpretada per Iolanda Llansó, explicarà als espectadors i espectadores la història de la seva vida, una vida apassionant que potser ensenyarà al públic menut com d’equivocats estem quan ens mirem amb prejudicis la vida de les persones sense llar.
 
“Vai via!”, “Fora!”, “Vés-te’n!”. Potser no us han dit mai aquestes coses, però a la protagonista d’aquest espectacle sí. L’obra ens parlarà de la fragilitat i la solitud que ens assetja quan ens fem grans. Un petit homenatge a totes aquelles dones que van posar per davant dels èxits personals la cura dels seus. Tot ho viurem en un espai íntim, acompanyats d’una banda sonora original composada per Lola Ybran.
 
Vai via és la nova proposta amb vocació internacional de Xirriquiteula Teatre, una companyia nascuda el 1985 que ja va ser al Grec 2011 amb la producció de l’espectacle Call me «Maria» i que en el Grec 2018 van triomfar entre el públic més jove amb Laika, estrenada al SAT!, on s’ha pogut tornar a veure el passat mes de febrer. Ara treballen amb ZeBU Teater, una companyia nascuda a Dinamarca l’any 2010 per tal de produir unes experiències sensorials, emocionals i intel·lectualment estimulants que generin empatia, meravellin i indueixin a la reflexió les ments dels més petits.
 
Una coproducció de Xirriquiteula Teatre & ZeBU
 
ABONAMENT FAMILIAR GREC 2024
*Amb aquest abonament podràs gaudir de 2 dels espectacles del Grec programats al SAT! per 9,60€ cada un
Fitxa artística

Idea original: Iolanda Llansó / Autoria: Marc van der Velden, Iolanda Llansó i Daniel Carreras / Direcció: Marc van der Velden / Ajudant de direcció: Marc Costa i Daniel Carreras / Interpretació: Iolanda Llansó / Composició musical: Lola Ybran i Dani Espasa / Interpretació banda sonora: Dani Espasa, Lola Ybran, Bernat Garcés, Marc Marcet i Martí Fleta / Espai sonor i producció musical: Jero Castellà, Daniel Carreras i Sergi Duarte / Assessorament moviment: Bea Vergés / Disseny escenografia i vestuari: Iolanda Llansó / Confecció vestuari: Iolanda Llansó i Rosa Solé / Construcció escenografia: Marc Costa / Confecció de vestuari: Iolanda Llansó, Rosa Solé i Gemma Gili / Creació pop-ups: Christián Olivé / Disseny i tècnic il·luminació: Daniel Carreras / Tècnic: Ricard Pons / Disseny gràfic: Belenzuela / Comunicació: Carles Novellas / Producció general: Daniel Carreras / Distribució: Miquel Martínez / Administració: Belén Gutiérrez / Agraïments: Violeta Antó, Julián Jabón, Pau Ybran, Clàudia Tello, Anna Fité i Xavi Lozano

Calendari i Sessions

Divendres
19
jul
17:00 h
 
Des de
12 €
Divendres
19
jul
19:00 h
 
Des de
12 €