placeholder

Nanuq

Cia. Voël

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

Del dj. 11.07.24 al dv. 12.07.24 | 18:30 h
Durada: 45 minuts
Idioma Sense text
Edat Per a tots els públics
Gènere Familiar Circ
Cicles i festivals Grec
Idioma Sense text
Edat Per a tots els públics
Comprar
Compartir

Descripció

> Somien els ossos? Si ho voleu saber, i també que us expliquin amb el llenguatge del circ la història d’una amistat que va més enllà dels prejudicis, veniu a veure aquest espectacle per a tots els públics. Una història ben fresca… que s’inspira en l’hivern.

Si aquest mes de juliol no sabeu com fer-vos passar la calor, us aconsellem que vingueu a veure aquesta companyia de circ contemporani que ambienta el seu tercer espectacle en un paisatge hivernal. Ens parlen de l’amistat, una amistat pura entre éssers molt diferents, i de com les aparences poden ser enganyoses, però sobretot pretén ser una oda al món dels somnis… i als ossos polars.

Neu, silenci, una claredat encegadora i un paisatge blanc amb mil matisos són el teló de fons per a la història de dos personatges que, en aquest espai fred, busquen l’escalfor de la companyia. I així naixerà una amistat que supera prejudicis, aquells murs que construeixen els adults, però que no tenen cabuda en la ment dels infants… ni en la dels ossos. Una música instrumental descriptiva interpretada en directe acompanyarà les emocions i les accions dels personatges. Ens parlaran amb el llenguatge del circ, amb el quadrant rus (una tècnica acrobàtica aèria a duo molt poc coneguda) o explorant a duo les possibilitats de la bola d’equilibri. I veureu també una antiga dansa xinesa, la famosa dansa del lleó que es balla cada inici d’any… reconvertida i adaptada per a l’ocasió.

Com a responsables de tot plegat, Deborah Cobos Triano “Debi” i Jordi Serra Baleri, dos artistes units per l’amor al circ i, en especial, per la tècnica acrobàtica del quadrant rus. Van estrenar a la biennal de circ Circos de São Paulo, al Brasil, el seu primer espectacle, Ex-libris, amb el qual encara fan gires. L’any 2022 van debutar al Grec amb l’espectacle Boira, estrenat al SAT! Paral·lelament desenvolupen el projecte Reditus, que s’inspira en les llegendes i la cultura del territori, des d’una mirada contemporània i en llenguatge de circ. Un projecte que aposta pels espectacles site specific i la col·laboració amb diversos agents, i amb el qual han estrenat Dones d’aigua i El pou de la gallina.

Una producció de la Cia. Voël – La Persiana en coproducció amb el Grec 2024 Festival de Barcelona i el Festival elPetit.

Amb el suport i la col·laboració de l’ICEC, Teatre Principal d’Olot, Teatre Cirvianum Torelló, Festus, Teatre Municipal de Lloret de Mar, Teatre Municipal de Girona, Espai La Taula, Elastique Citrique – Nyon, LaSala Sabadell, Nilak, Espai Volat.

 

Fitxa artística

Fitxa artística
Idea original, direcció i dramatúrgia: Cia. Voël  / Interpretació: Debi Cobos, Jordi Serra, Bernat Ferrer i Joan Bramon / Regidoria: Bernat Ferrer / Espai sonor: Joan Bramon / Il·luminació: Ignasi Solé / Acompanyament artístic: Magí Serra (ull extern i coreografia), Joan Ramon Graell (circografia i tècniques de circ) i Sebastià González (dansa del lleó xinés) / Inspiració i coreografia animal: Enano / Audiovisuals: Julià Rocha / Vestuari: Rosa Lugo / Escenografia: Cia. Voël / Confecció de fundes i capes: Saudara / Construcció del titella: Cia. Voël / Construcció de l’estructura: Metalcaser

Agraïments: Griselda Juncà, Tomeu Amer, Simonet, Clara Xandri, Pol Carrera, Jordi Camprubí, Horne, Lorena Madurga, Diego Ramos, Escenografies Moià, Raúl, Aida Garrido, Marta González, Imprempta Aubert, Oriol Escursell, Bernat Falip, Aritz Danoz, Olga Camps, Adrià Pinar, Jou Serra, Núria Martin, Amaranta Gibert, Tena Busquets, Tines, Elena Carmona, Nino, Goku, Nina, Jordi Gaspar.

Calendari i Sessions

Dijous
11
jul
18:30 h
 
Divendres
12
jul
18:30 h
 
Activitats relacionades
Mr Bo_Marie de Jongh3 | © Pio Ortiz de Pinedo Comprar
2024/25
Mr. Bo
Cia. Marie de Jongh Teatroa
Del dj. 04.07.24 al dv. 05.07.24 | 18:30 h
Familiar Teatre
Grec
Programació
Vai Via2_Xirriquiteula Comprar
2024/25
Vai via
Cia. Xirriquiteula Teatre / ZeBU
Del dj. 18.07.24 al dv. 19.07.24
Familiar Teatre
Grec
Programació