placeholder

El SAT! participa a Dansa Metropolitana 2022

24.02.2022

//24 de febrer 2022//

Dansa Metropolitana proposa confluències

El SAT! Teatre participa un any més al Dansa Metropolitana que, en la seva 5a edició posa en valor les confluències, la suma de les diverses cultures que flueixen en les nostres ciutats. Del 10 al 27 de març la dansa inundarà teatres, centres cívics, carrers i places de dotze ciutats de l’àrea metropolitana.

El festival esdevé un punt de trobada, apropant i fent accessible i la dansa a tota la ciutadania, de manera inclusiva. I ho fa hibridant diferents estils de dansa, confluint disciplines també de procedències diverses, convidant a l’espectador a viure la dansa intensament i amb entusiasme.

A l’escenari del SAT! s’hi podran veure tres espectacles. Inaugurarà el cicle 9, de la companyia canadenca Cas Public, programat el dia 20 de març en dues funcions. A través de la Novena Simfonia de Beethoven, l’espectacle reivindica el cos com a llenguatge que ens uneix. I ho fa amb una col·laboració especial, Cai Glover, que va superar una disfunció auditiva per convertir-se en ballarí professional. La companyia oferirà també un taller familiar a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, el dia 19 de març a les 11h.

El 24 de març, la companyia madrilenya Mucha Muchacha presenta la seva òpera prima, que porta el mateix títol. Una peça de dansa contemporània centrada en l’apoderament, la determinació, la llibertat i la cooperació.

Finalment, UNAIUNA, companyia membre del projecte Aliansat, estrena Hacemos como que bailamos, que es podrà veure els dies 26 i 27 de març. Un viatge sensorial a través de cinc intèrprets que anhelen la desinhibició, la música, el ritme, la dansa sense estigmes, el ball com a subversió.

*El SAT! ofereix un abonament per a dos d’aquests espectacles a 20€.

NotíciesVeure'n més