placeholder

El Grec torna al SAT!

27.04.2022

El mes de juliol a Barcelona és sinònim de teatre. El juliol és Grec. I enguany el SAT! torna a obrir les portes a la programació del festival i ho fa amb les tres propostes que us presentem a continuació:

 

IMPERFECT
Cia. La Baldufa i Sol Picó
6 i 7 de juliol, 18:30h
Dansa contemporània. A partir de 10 anys

No torneu a dir “jo això no ho puc fer”, com a mínim fins que no hàgiu vist aquest espectacle, una proposta d’una companyia dedicada al teatre familiar que ha decidit llançar-se al buit… i aprendre a ballar!

La Baldufa i Sol Picó

 

LA GATA QUE VOLIA CANVIAR LA HISTÒRIA
Cia. Thomas Noone Dance
13 i 14 de juliol, 18:30h
Dansa contemporània. A partir de 6 anys

El llenguatge de la dansa, però també el dels titelles i els visuals, serveixen per explicar una història per a tots els públics. Thomas Noone Dance basteix una reflexió sobre la confiança, la lleialtat i la col·laboració, basada en la faula d’origen hindú La gata, el mussol, el llangardaix i el ratolí.

 

BOIRA
Cia. Voël
20 i 21 de juliol, 18:30h
Circ

Una proposta poètica i onírica que, mitjançant el circ i la música en directe, ens convida a reflexionar sobre les conductes afectives modernes. Llaços eteris connecten unes vides amb unes altres. Què ens porta a triar un camí o un altre? Què ens uneix a qui? On? Per què?

Cia. Voël

 


 

Els espectacles Imperfect i La gata que volia canviar el món són gratuïts amb el carnet del Super3. Consulta’n les condicions a la web del Club Super 3. Entrades limitades!

NotíciesVeure'n més