SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Altres > Inauguració 20a temporada

Per a tots els públics

INAUGURACIÓ 20a TEMPORADA

16 de setembre
A partir de les 17h

Fecha

16 set. 2022

Horario

16 de setembre
21:20 - 23:50

Coste

Entrada gratuïta amb invitació

Etiquetas

Altres,
Familiar

Inauguració 20a temporada

Per a tots els públics

INAUGURACIÓ 20a TEMPORADA

16 de setembre
A partir de les 17h

Celebrem l’inici de la 20a temporada amb una jornada festiva!

A partir de les 17h us esperem al carrer. La companyia Tombs Creatius portarà a davant del SAT! la seva proposta de jocs Colors de monstre. Una activitat oberta a tothom perquè petits i grans facin volar la seva imaginació.

A les 20h començarà l’espectacle inaugural. 20 temporades després d’estrenar el SAT!, el Mag Lari torna a il·lusionar el nostre públic.

Ens acompanyeu?

JOCS AL CARRER

Colors de monstre
Cia. Tombs Creatius

17h – 19:30h
Davant del SAT!
Activitat oberta a tothom

La companyia d’arts al carrer Tombs Creatius ens porta la seva proposta Colors de monstre, una col·lecció de jocs que va més enllà dels jocs de fusta. Objectes que són escultures, art combinat amb artesania, jocs per crear experiències, per obrir-nos un món imaginari que alhora de jugar, ens fa somiar.

Fitxa artística
Idea i autoria: Toni Tomàs / Producció: Tombs Creatius / Director tècnic: Toni Tomàs / Acompanyament artístic: Carles Porta / Construcció: Alfred Borràs i Toni Tomàs


ESPECTACLE INAUGURAL

20 anys després. La màgia amb el Mag Lari
Cia. Mag Lari
20h – 21:30h
Edat recomanada: A partir de 10 anys
SAT! Teatre
Entrades exhaurides

L’any 2003 el nou SAT! aixecava el teló per primera vegada. A l’escenari, el Mag Lari estrenava teatre. Ara, només 20 anys després i com si res hagués passat, l’il·lusionista torna al SAT! 

El Mag Lari comparteix de nou un vespre amb el nostre públic. Un Mag Lari per a qui 20 anys no han estat res. El Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, l’humor i sobretot, la il·lusió de sempre.

Fitxa artística
Guió i direcció: Josep Maria Lari / Interpretació: Mag Lari i Pep Aizpitarte / Il·luminació i so: Oriol Rufach / Escenografia: Castellserà Màgic / Fotografia: David Ruano i Jordi Garcia

També et pot interessar

Properament..

Go to Top