placeholder

Inauguració 20a temporada

Jocs al carrer + Mag Lari

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

divendres, 16 de setembre | 20:00 h
Gènere Altres Familiar
Finalitzat
2022/23
Compartir

Descripció

Per a tots els públics

INAUGURACIÓ 20a TEMPORADA

16 de setembre
A partir de les 17h

Celebrem l’inici de la 20a temporada amb una jornada festiva!

A partir de les 17h us esperem al carrer. La companyia Tombs Creatius portarà a davant del SAT! la seva proposta de jocs Colors de monstre. Una activitat oberta a tothom perquè petits i grans facin volar la seva imaginació.

A les 20h començarà l’espectacle inaugural. 20 temporades després d’estrenar el SAT!, el Mag Lari torna a il·lusionar el nostre públic.

Ens acompanyeu?

JOCS AL CARRER

Colors de monstre
Cia. Tombs Creatius

17h – 19:30h
Davant del SAT!
Activitat oberta a tothom

La companyia d’arts al carrer Tombs Creatius ens porta la seva proposta Colors de monstre, una col·lecció de jocs que va més enllà dels jocs de fusta. Objectes que són escultures, art combinat amb artesania, jocs per crear experiències, per obrir-nos un món imaginari que alhora de jugar, ens fa somiar.

Fitxa artística
Idea i autoria: Toni Tomàs / Producció: Tombs Creatius / Director tècnic: Toni Tomàs / Acompanyament artístic: Carles Porta / Construcció: Alfred Borràs i Toni Tomàs


ESPECTACLE INAUGURAL

20 anys després. La màgia amb el Mag Lari
Cia. Mag Lari
20h – 21:30h
Edat recomanada: A partir de 10 anys
SAT! Teatre
Entrades exhaurides

L’any 2003 el nou SAT! aixecava el teló per primera vegada. A l’escenari, el Mag Lari estrenava teatre. Ara, només 20 anys després i com si res hagués passat, l’il·lusionista torna al SAT! 

El Mag Lari comparteix de nou un vespre amb el nostre públic. Un Mag Lari per a qui 20 anys no han estat res. El Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, l’humor i sobretot, la il·lusió de sempre.

Fitxa artística
Guió i direcció: Josep Maria Lari / Interpretació: Mag Lari i Pep Aizpitarte / Il·luminació i so: Oriol Rufach / Escenografia: Castellserà Màgic / Fotografia: David Ruano i Jordi Garcia

Calendari i Sessions

Divendres
16
set
20:00 h
 
Finalitzat