//07 de maig 2021//

El SAT! impulsa un projecte educatiu amb l’INS Doctor Puigvert i la Fàbrica de Creació Fabra i Coats

El SAT! Sant Andreu Teatre, l’Institut Doctor Puigvert i la Fàbrica de Creació Fabra i Coats impulsen un projecte educatiu que dotarà als alumnes de batxillerat d’arts escèniques de l’institut andreuenc d’una experiència més completa en el seu camp d’especialització.

De tota aquesta tasca neix In-somnis, una peça creativa que es podrà veure a l’escenari del SAT! el proper 16 de maig a les 18h, quan els alumnes presentaran la seva feina i el recorregut assolit de manera col·laborativa. La jornada inclourà també un col·loqui per compartir vivències. A més, el 18 de maig es faran dues funcions per als alumnes d’ESO i de batxillerat del centre, amb l’objectiu que coneguin de més a prop la iniciativa i l’experiència dels seus companys.

Aquest projecte ha comptat amb l’acompanyament de l’actriu, directora, dramaturga i pedagoga Montse Bonet i en són impulsors El SAT! Sant Andreu Teatre, l’Institut Doctor Puigvert i Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L’objectiu ha estat que els alumnes d’aquest batxillerat poguessin comprovar de primera mà el ventall d’opcions que existeixen dins del món de les arts escèniques i viure l’experiència teòrica i pràctica al llarg del curs escolar.

L’espectacle dura  40 minuts (+ col·loqui posterior) i és gratuït. Cal fer, però, la reserva anticipada.