I2, Educació Infantil i Cicle Inicial / Música 

SENSE LLUNA

Cia. Samfaina de Colors

8, 9 i 10 d’abril 2024
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 40 min
Idioma: Sense text
Preu: 7€

 

Fecha

10 abr. 2024

Horario

8, 9 i 10 abril 2024
12:00 - 13:50

Coste

7€

Etiquetas

Infantil,
Primària

Sense Lluna

RESERVAR

I2, Educació Infantil i Cicle Inicial / Música 

SENSE LLUNA

Cia. Samfaina de Colors

8, 9 i 10 d’abril 2024
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 40 min
Idioma: Sense text
Preu: 7€

Al capvespre una noia espera la lluna cantant i tocant els seus instruments per crear l’harmonia de la nit. Quan la música creix, la lluna creix. Quan la música es torna fosca, la lluna s’apaga. Un mussol i un llop acompanyen aquest dolç moviment del vaivé de la lluna. És negra nit. Sense lluna.

→ Un espectacle sense text on la música és el llenguatge per comunicar els sentiments i les emocions. Delicadesa visual i música en directe. Una oportunitat ideal per endinsar-nos en la bellesa i la màgia de la nit.

Premi FETEN 2023 a Millor música Original, Premi 6ª Edició Festival Territorio Violeta – Mostra d’Igualada 2023

Fitxa artística
Autoria, direcció musical i interpretació: Mirna Vilasís (músic-actriu): veu, salteri, handpan, metal·lòfon, pandero, bol tibetà, cròtals, picarols, güiro, reclams d’ocells i titelles / Direcció artística: Anna Ros / Música: Mirna Vilasís i Xavi Múrcia / Disseny de llums, so i mapatge: Ivan Rubio / Tècnics de so, llums i maquinària: Ivan Rubio, Marc Jódar i Marta Vilellas / Escenografia: Raül Vilasís i Berta Vidal / Il·lustracions i animacions: Lyona / Disseny de vestuari: Carme Puigdevall i Plantés / Fotografia: Arian Botey / Vídeo: Julian Waisbord / Atrezzo: Martí Doy / Coproducció: Festival Didó, Ajuntament de Terrassa / Amb el suport de: Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya – ICEC

També et pot interessar

Kariguri. Cia. Giramagic

Kariguri

Cia. Giramagic
2 i 3 maig 2024
No hay eventos!