placeholder

Sense Lluna

Cia. Samfaina de Colors

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

dimecres, 10 d’abril

8, 9 i 10 abril 2024

Documents
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

 

 

 

I2, Educació Infantil i Cicle Inicial / Música 

SENSE LLUNA

Cia. Samfaina de Colors

8, 9 i 10 d’abril 2024
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 40 min
Idioma: Sense text
Preu: 7€

Al capvespre una noia espera la lluna cantant i tocant els seus instruments per crear l’harmonia de la nit. Quan la música creix, la lluna creix. Quan la música es torna fosca, la lluna s’apaga. Un mussol i un llop acompanyen aquest dolç moviment del vaivé de la lluna. És negra nit. Sense lluna.

? Un espectacle sense text on la música és el llenguatge per comunicar els sentiments i les emocions. Delicadesa visual i música en directe. Una oportunitat ideal per endinsar-nos en la bellesa i la màgia de la nit.

Premi FETEN 2023 a Millor música Original, Premi 6ª Edició Festival Territorio Violeta – Mostra d’Igualada 2023

Fitxa artística
Autoria, direcció musical i interpretació: Mirna Vilasís (músic-actriu): veu, salteri, handpan, metal·lòfon, pandero, bol tibetà, cròtals, picarols, güiro, reclams d’ocells i titelles / Direcció artística: Anna Ros / Música: Mirna Vilasís i Xavi Múrcia / Disseny de llums, so i mapatge: Ivan Rubio / Tècnics de so, llums i maquinària: Ivan Rubio, Marc Jódar i Marta Vilellas / Escenografia: Raül Vilasís i Berta Vidal / Il·lustracions i animacions: Lyona / Disseny de vestuari: Carme Puigdevall i Plantés / Fotografia: Arian Botey / Vídeo: Julian Waisbord / Atrezzo: Martí Doy / Coproducció: Festival Didó, Ajuntament de Terrassa / Amb el suport de: Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya – ICEC

 
 

Calendari i Sessions

Dimecres
10
abr
 
 
Finalitzat