//3 de novembre 2022//

Oberta la convocatòria per a companyies professionals de dansa per participar en el projecte ALIANSAT dels anys 2023-2024

L’ALIANSAT és un projecte de dos anys de durada organitzat pel SAT!, N54 Produccions SL i dirigit a companyies professionals de dansa.

El projecte va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de crear sinèrgies, intercanvis i complicitats per tal d’optimitzar i afavorir la creació artística, la gestió, l’exhibició i la creació de nous públics. En aquest sentit, l’ALIANSAT proporciona a les companyies residències tècniques i artístiques, difusió, ajuda a la contractació i vincles amb altres sales.

Després de quatre edicions del projecte, el SAT! vol seguir mantenint aquesta aliança amb companyies professionals de dansa. L’objectiu és establir una relació útil tant per l’artista com per la pròpia entitat per a facilitar la creació i desenvolupament de les produccions i per estimular i satisfer el públic del teatre.

Per això des del SAT! seleccionarem a sis companyies de dansa professional establertes a Catalunya i legalment constituïdes per participar en el projecte ALIANSAT 2023-2024.

Per participar-hi cal enviar la sol·licitud al correu aliansat@sat-teatre.cat. La data límit és el dia 30 de novembre del 2022.

Consulteu les bases del projecte aquí: