SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Dansa > VII Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment 23

Dansa contemporània

VII Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment 23

Cia. Aïda Colmenero Dïaz

28 de setembre 2023
Horari: Dj. 20h
Durada: 60 min 
Preu: 16 €

Dansa contemporània Aïda Colmenero Dïaz

Fecha

28 set. 2023

Horario

28 de setembre
21:30 - 22:30

Coste

16.00€

Etiquetas

Dansa

VII Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment 23

Dansa contemporània

VII Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment 23

Cia. Aïda Colmenero Dïaz

28 de setembre 2023
Horari: Dj. 20h
Durada: 60 min 
Preu: 16 €

La VII Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment 23 presenta un díptic inèdit de la Cia. Aïda Colmenero Dïaz, conformat per les peces Templo i Qué importa el abismo, inspirades en els poemes homònims de Iosune de Goñi. Africa Moment 23 celebra el 10è aniversari d’Ella Poema, projecte inspirat en poemes escrits per dones, gestat a 15 països del continent africà de la mà de la nova generació de creadores en arts escèniques.

El projecte Africa Moment pretén generar espais de reflexió i creació per la diversificació cultural de les arts escèniques, amb una perspectiva no eurocèntrica i de gènere, a través de la promoció d’artistes africans i la seva diàspora.

Aïda Colmenero, creadora, actriu, coreògrafa, ballarina, cineasta i comissària d’arts escèniques, ha estat guardonada amb el premi Pina Bausch Fellowship 2021, sent la primera coreògrafa espanyola en rebre aquesta menció. És reconeguda pel seu treball avantguardista que proposa una reflexió complexa i alternativa en relació amb la identitat i el llegat cultural.

TEMPLO (30 minuts)
Templo trasllada a escena un diàleg amb la intimitat que guardem amb nosaltres mateixos a través dels espais sagrats del nostre cos, per il·luminar-los i revelar-ne la puresa.

Fitxa artística
Concepte, direcció i coreografia: Aïda Colmenero Dïaz / Interpretació: Anique Ayiboe / Música: Yakart / Producció: Yakart a Lomé (Togo) i Accra (Ghana) / Coproducció: Ambaixada d’Espanya a Accra, Casa Àfrica, Brin de Chocolat Cultural Centre, Goethe-Institut Lomé i Aske Dance Company / Distribució: Africa Moment

QUÉ IMPORTA EL ABISMO (30 minuts)
La peça interroga sobre els límits del cos, físics i emocionals, i com aquest es relaciona amb les seves ferides i cicatrius per construir un present i un futur. Com afrontar la vida des d’aquest abisme?

Fitxa artística
Concepte, direcció i coreografia: Aïda Colmenero Dïaz / Interpretació: Estelle Foli / Música: Kai Engel / Producció: Yakart a Lomé (Togo) i Accra (Ghana) / Coproducció: Ambaixada d’Espanya a Accra, Casa Àfrica, Brin de Chocolat Cultural Centre, Goethe-Institut Lomé i Aske Dance Company / Distribució: Africa Moment

També et pot interessar

Dansa contemporània L´Émerveillée

V

L´Émerveillée
26 d'octubre
Properament..

Go to Top