placeholder

VII Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment 23

Aïda Colmenero Dïaz

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

dijous, 28 de setembre | 20:00 h
Gènere Dansa
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

Dansa contemporània

VII Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment 23

Cia. Aïda Colmenero Dïaz

28 de setembre 2023
Horari: Dj. 20h
Durada: 60 min 
Preu: 16 €

La VII Trobada Internacional d’Arts Vives Africa Moment 23 presenta un díptic inèdit de la Cia. Aïda Colmenero Dïaz, conformat per les peces Templo i Qué importa el abismo, inspirades en els poemes homònims de Iosune de Goñi. Africa Moment 23 celebra el 10è aniversari d’Ella Poema, projecte inspirat en poemes escrits per dones, gestat a 15 països del continent africà de la mà de la nova generació de creadores en arts escèniques.

El projecte Africa Moment pretén generar espais de reflexió i creació per la diversificació cultural de les arts escèniques, amb una perspectiva no eurocèntrica i de gènere, a través de la promoció d’artistes africans i la seva diàspora.

Aïda Colmenero, creadora, actriu, coreògrafa, ballarina, cineasta i comissària d’arts escèniques, ha estat guardonada amb el premi Pina Bausch Fellowship 2021, sent la primera coreògrafa espanyola en rebre aquesta menció. És reconeguda pel seu treball avantguardista que proposa una reflexió complexa i alternativa en relació amb la identitat i el llegat cultural.

TEMPLO (30 minuts)
Templo trasllada a escena un diàleg amb la intimitat que guardem amb nosaltres mateixos a través dels espais sagrats del nostre cos, per il·luminar-los i revelar-ne la puresa.

Fitxa artística
Concepte, direcció i coreografia: Aïda Colmenero Dïaz / Interpretació: Anique Ayiboe / Música: Yakart / Producció: Yakart a Lomé (Togo) i Accra (Ghana) / Coproducció: Ambaixada d’Espanya a Accra, Casa Àfrica, Brin de Chocolat Cultural Centre, Goethe-Institut Lomé i Aske Dance Company / Distribució: Africa Moment

QUÉ IMPORTA EL ABISMO (30 minuts)
La peça interroga sobre els límits del cos, físics i emocionals, i com aquest es relaciona amb les seves ferides i cicatrius per construir un present i un futur. Com afrontar la vida des d’aquest abisme?

Fitxa artística
Concepte, direcció i coreografia: Aïda Colmenero Dïaz / Interpretació: Estelle Foli / Música: Kai Engel / Producció: Yakart a Lomé (Togo) i Accra (Ghana) / Coproducció: Ambaixada d’Espanya a Accra, Casa Àfrica, Brin de Chocolat Cultural Centre, Goethe-Institut Lomé i Aske Dance Company / Distribució: Africa Moment

Calendari i Sessions

Dijous
28
set
20:00 h
 
Finalitzat