SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Dansa > El Dansat al carrer

Dansa contemporània

EL DANSAT AL CARRER

Diverses companyies

16 d’octubre
Horari: 12h
Durada: 45 min
Preu: gratuït
Ubicació: Plaça de Can Fabra

INSCRIPCIONS

Dansa contemporània

Fecha

16 oct. 2021

Horario

16 d'octubre
12:45 - 13:45

Coste

15,50

Etiquetas

Dansa

El Dansat al carrer

Dansa contemporània

EL DANSAT AL CARRER

Diverses companyies

16 d’octubre
Horari: 12h
Durada: 45 min
Preu: gratuït
Ubicació: Plaça de Can Fabra

En el marc del Festival Dansat, es presentaran tres peces breus de dansa contemporània:

All inclusive, Cia. Unaiuna  (15’)

All inclusive parla sobre el turista anomenat guiri, aquell que vesteix sandàlies amb mitjons i que llueix un to de pell vermellós; aquell que pots trobar menjant una paella i prenent una sangria a les sis de la tarda. Però… què passa quan nosaltres sortim fora? Ens convertim en guiris? Tenen els guiris un terme per referir-se a nosaltres?

Fitxa artística:
Coreografia: Laura Lliteras i Marina Fullana / Interpretació: Naya Monzón i Lara Misó / Assistent de coreografia: Raquel Klein / Tècnic: Joan Coll / Música: Los Pekenikes (Tren Transoeceánico a Bucaramanga)

Wiwbak, Cia. Kiko López (15’)

Wiwbak és joc, és curiositat, és la llibertat que ens confronta amb la nostra realitat, el nostre món, el nostre dia a dia incessant i deshumanitzat. A través de la mirada de Wiwbak descobrirem el món per primera vegada. Aquest ésser fràgil, tendre i vulnerable ens acompanyarà en un viatge interior per cercar la bellesa d’allò humà.

Fitxa artística:
Direcció i dramatúrgia: Marta Hernández i Oriol Casals / Interpretació: Kiko López / Col·laboració especial: Zero en conducta

Entertainment, el capítulo I: Mandala (treball en procés), Cia. Manuel Rodríguez (15’)

Entertainment és un projecte format per tres representacions gràfiques arquetípiques: Mandala, Fractal i Tòtem. Tres capítols que transmuten cap al terreny físic que generen els cossos i conflueixen a l’espai fronterer entre l’estat contemplatiu i el seu antagonista: l’entreteniment. Aquesta alquimia perceptiva reflexiona i replanteja les diferents projeccions i refraccions del cos a la nostra pròpia experiència cognitiva contemporània, afectada principalment per qüestions com la tecnologia i els nous canals de comunicació.

Fitxa artística:
Creació i interpretació: Manuel Rodríguez / Música: Aire / Text: Inés Muñozcano i Manuel Rodríguez / Assessorament dramatúrgic: Roberto Fratini / Peça recolzada i produïda per ELAMOR

També et pot interessar

Dansa contemporània L´Émerveillée

V

L´Émerveillée
26 d'octubre
Properament..

Go to Top