placeholder

El Dansat al carrer

Diverses companyies

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

dissabte, 16 d’octubre | 12:00 h
Gènere Dansa
Finalitzat
2021/22
Compartir

Descripció

Dansa contemporània

EL DANSAT AL CARRER

Diverses companyies

16 d’octubre
Horari: 12h
Durada: 45 min
Preu: gratuït
Ubicació: Plaça de Can Fabra

En el marc del Festival Dansat, es presentaran tres peces breus de dansa contemporània:

All inclusive, Cia. Unaiuna  (15’)

All inclusive parla sobre el turista anomenat guiri, aquell que vesteix sandàlies amb mitjons i que llueix un to de pell vermellós; aquell que pots trobar menjant una paella i prenent una sangria a les sis de la tarda. Però… què passa quan nosaltres sortim fora? Ens convertim en guiris? Tenen els guiris un terme per referir-se a nosaltres?

Fitxa artística:
Coreografia: Laura Lliteras i Marina Fullana / Interpretació: Naya Monzón i Lara Misó / Assistent de coreografia: Raquel Klein / Tècnic: Joan Coll / Música: Los Pekenikes (Tren Transoeceánico a Bucaramanga)

Wiwbak, Cia. Kiko López (15’)

Wiwbak és joc, és curiositat, és la llibertat que ens confronta amb la nostra realitat, el nostre món, el nostre dia a dia incessant i deshumanitzat. A través de la mirada de Wiwbak descobrirem el món per primera vegada. Aquest ésser fràgil, tendre i vulnerable ens acompanyarà en un viatge interior per cercar la bellesa d’allò humà.

Fitxa artística:
Direcció i dramatúrgia: Marta Hernández i Oriol Casals / Interpretació: Kiko López / Col·laboració especial: Zero en conducta

Entertainment, el capítulo I: Mandala (treball en procés), Cia. Manuel Rodríguez (15’)

Entertainment és un projecte format per tres representacions gràfiques arquetípiques: Mandala, Fractal i Tòtem. Tres capítols que transmuten cap al terreny físic que generen els cossos i conflueixen a l’espai fronterer entre l’estat contemplatiu i el seu antagonista: l’entreteniment. Aquesta alquimia perceptiva reflexiona i replanteja les diferents projeccions i refraccions del cos a la nostra pròpia experiència cognitiva contemporània, afectada principalment per qüestions com la tecnologia i els nous canals de comunicació.

Fitxa artística:
Creació i interpretació: Manuel Rodríguez / Música: Aire / Text: Inés Muñozcano i Manuel Rodríguez / Assessorament dramatúrgic: Roberto Fratini / Peça recolzada i produïda per ELAMOR

Calendari i Sessions

Dissabte
16
oct
12:00 h
 
Finalitzat