SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Dansa > CIRCULA! Tren de creació i formació en dansa

Dansa 

CIRCULA! Tren de creació i formació en dansa

Organitza: APdC

11 de novembre
Horari: 20h
Durada: 90 min
Preu: 16 €

Fecha

11 nov. 2022

Horario

11 de novembre
22:30 - 23:30

Coste

16.00€

Etiquetas

Dansa

CIRCULA! Tren de creació i formació en dansa

COMPRAR

Dansa 

CIRCULA! Tren de creació i formació en dansa

Organitza: APdC

11 de novembre
Horari: 20h
Durada: 90 min
Preu: 16 €

L’APdC, en el marc de la iniciativa Circula! Tren de creació i formació en dansa, proposa un programa doble de dansa contemporània:

Tradere

Cia. Laia Santanach
Companyia catalana convidada
Durada: 65 min

Tradere és una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu que investiga sobre la pràctica d’aquelles tradicions occidentals que sacrifiquen el cos per estima, creença i tradició i per formar part d’una comunitat dins d’una festivitat. Una reflexió sobre la permanència de generació en generació de pràctiques grupals tradicionals on el cos és la principal eina d’exposició.

Fitxa artística
Idea i direcció: Laia Santanach / Coreografia: Laia Santanach en col·laboració amb els intèrprets / Interpretació: Anna Hierro, Julia Sanz, Laia Santanach,  Mario G. Sáez i Carlos Martorell / Composició musical: Carlos Martorell / Assessorament: Maribel Ponferrada i Miquel d’El Pou / Videoart: Ignasi Castañé / Disseny d’il·luminació: Joana Serra / Disseny de so: Uriel Ireland / Disseny vestuari: Kike Palma /  Fotografia: Jofre Moreno / Management: Caroline Giffard / Fotografia: Jofre Moreno

Más allá de la muerte

Cia. Andrea Carrión
Proposta de la comunitat murciana seleccionada per l’APdC i el SAT!
Durada: 25 min

Premi CreaMurcia de Artes Escénicas 2021

Andrea Carrión desenvolupa aquesta peça com a gestió del dol, arran de la mort de quatre familiars en menys de dos mesos. L’obra li ha permès obrir un procés d’integració i manifestació del ser, que neix de la necessitat d’honorar les seves pròpies arrels, per poder viure amb llibertat i sentit propi, aportant una visió genuïna al sistema que li ha donat la vida. Moviment, veu i interpretació li serveixen de guia i recolzament d’aquest procés de transformació interna.

Fitxa artística
Direcció, coreografia i interpretació: Andrea Carrión / Espai Sonor: Maria Gálvez / Técnica: Oriol Pamies / Fotografia: Rafa Márquez

Circula! és una iniciativa col·laborativa que neix amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de dansa del país, fomentar la seva formació i la visibilitat de peces amb el moviment i el cos com a eix central. Conformen aquesta xarxa de cooperació i intercanvi artístic l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i les associacions de professionals de la dansa de la Comunitat de Madrid (APDCM), la Comunitat Valenciana (APDCV), el País Basc (Adde), Andalusia (PAD), Astúries (APDA) i l’Associació d’Artistes del Moviment de les Illes Canàries (Pie de Base).

També et pot interessar

Beneath

Thomas Noone Dance
17 i 18 de març   

Les autres

Anton Lachky Company
25 i 26 de març 
Properament..

Go to Top