placeholder

CIRCULA! Tren de creació i formació en dansa

Diverses Companyies

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

divendres, 11 de novembre | 20:00 h
Gènere Dansa
Finalitzat
2022/23
Compartir

Descripció

Dansa 

CIRCULA! Tren de creació i formació en dansa

Organitza: APdC

11 de novembre
Horari: 20h
Durada: 90 min
Preu: 16 €

L’APdC, en el marc de la iniciativa Circula! Tren de creació i formació en dansa, proposa un programa doble de dansa contemporània:

Tradere

Cia. Laia Santanach
Companyia catalana convidada
Durada: 65 min

Tradere és una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu que investiga sobre la pràctica d’aquelles tradicions occidentals que sacrifiquen el cos per estima, creença i tradició i per formar part d’una comunitat dins d’una festivitat. Una reflexió sobre la permanència de generació en generació de pràctiques grupals tradicionals on el cos és la principal eina d’exposició.

Fitxa artística
Idea i direcció: Laia Santanach / Coreografia: Laia Santanach en col·laboració amb els intèrprets / Interpretació: Anna Hierro, Julia Sanz, Laia Santanach,  Mario G. Sáez i Carlos Martorell / Composició musical: Carlos Martorell / Assessorament: Maribel Ponferrada i Miquel d’El Pou / Videoart: Ignasi Castañé / Disseny d’il·luminació: Joana Serra / Disseny de so: Uriel Ireland / Disseny vestuari: Kike Palma /  Fotografia: Jofre Moreno / Management: Caroline Giffard / Fotografia: Jofre Moreno

Más allá de la muerte

Cia. Andrea Carrión
Proposta de la comunitat murciana seleccionada per l’APdC i el SAT!
Durada: 25 min

Premi CreaMurcia de Artes Escénicas 2021

Andrea Carrión desenvolupa aquesta peça com a gestió del dol, arran de la mort de quatre familiars en menys de dos mesos. L’obra li ha permès obrir un procés d’integració i manifestació del ser, que neix de la necessitat d’honorar les seves pròpies arrels, per poder viure amb llibertat i sentit propi, aportant una visió genuïna al sistema que li ha donat la vida. Moviment, veu i interpretació li serveixen de guia i recolzament d’aquest procés de transformació interna.

Fitxa artística
Direcció, coreografia i interpretació: Andrea Carrión / Espai Sonor: Maria Gálvez / Técnica: Oriol Pamies / Fotografia: Rafa Márquez

Circula! és una iniciativa col·laborativa que neix amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de dansa del país, fomentar la seva formació i la visibilitat de peces amb el moviment i el cos com a eix central. Conformen aquesta xarxa de cooperació i intercanvi artístic l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i les associacions de professionals de la dansa de la Comunitat de Madrid (APDCM), la Comunitat Valenciana (APDCV), el País Basc (Adde), Andalusia (PAD), Astúries (APDA) i l’Associació d’Artistes del Moviment de les Illes Canàries (Pie de Base).

Calendari i Sessions

Divendres
11
nov
20:00 h
 
Finalitzat