Fica’t al SAT! és l’Aparador de les Arts escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu. A través d’aquesta mostra, el SAT! obre les portes als grups amateurs de tots els barris del Districte per tal que puguin exhibir els seus treballs en públic, més enllà dels seus equipaments, i en un escenari professional.

Les bases per participar al Fica’t al SAT! es publiquen el mes de juliol, i al setembre s’obre la convocatòria i es reben les propostes. A finals d’octubre se seleccionen els projectes i es programa el calendari d’actuacions que són, habitualment, de gener a maig.

La mostra compta amb un jurat compost per 5 membres. Actualment, els membres del jurat de Fica’t al SAT! son Jesús Manzano, representant del Districte de Sant Andreu, Yolanda Díaz, actriu, Brisa Ronda, actriu,  Carles Cuní, representant de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i Carme Abril, també actriu.

El preu de l’entrada per a cada espectacle són 9,5€ i es podrà comprar a les taquilles del teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció. A més, s’ofereix l’opció d’adquirir un abonament per tres espectacles pel preu de 18€.

ABONAMENT
PROGRAMA FICA’T 2022

Aquests són els espectacles que participen al Fica’t al SAT! 2022

NUeS
Cia. Esbart Maragall
21 de gener

L’home de palla
Cia. L’Avançada
4 de febrer

From hell
Cia. Lana in red
11 de febrer

Pensant Lorca
Cia. Gats
18 de febrer

Cabaret Umbral Depart
Cia. Umbral Depart
4 de març

Embarbussades
Cia. Teatre tr@ampa
18 de març

Acompasat
Cia. Petit Comité
1 d’abril

No és tan fàcil
Teatre Naia
8 d’abril

Somnis només
El Magatzem
29 d’abril

Classe mitjana
La Lírica de Sant Andreu + Rosa Luxemburg
13 de maig