El SAT! Teatre, la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i l’Institut Doctor Puigvert teixeixen complicitats per la formació en arts escèniques

Això no va enlloc és el títol de l’obra de teatre que els alumnes del batxillerat d’arts escèniques de l’Institut Doctor Puigvert han creat al llarg del curs. L’obra s’estrenarà al SAT! Teatre el proper divendres, 6 de maig, en una funció que permetrà als alumnes presentar la seva feina i que inclourà un col·loqui posterior per compartir les vivències al llarg d’aquest procés creatiu.

L’espectacle és el resultat de la segona edició d’un projecte compartit entre el SAT! Teatre, l’Institut Doctor Puigvert i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, que té com a objectiu dotar als alumnes del batxillerat d’arts escèniques d’una experiència més completa en el seu camp d’especialització.

Al llarg del curs els alumnes han pogut veure el ventall d’opcions que existeixen dins el món de les arts escèniques i viure’n una experiència teòrica i pràctica. Amb l’acompanyament de professionals de diverses disciplines, els alumnes han treballat en sessions específiques aspectes que van des de la dramatúrgia, la direcció o la interpretació fins al vestuari, l’escenografia, la producció o la comunicació.

Amb tota la informació que han anat treballant al llarg d’aquestes sessions formatives, els alumnes han creat una obra des de zero, de forma col·laborativa, assumint tots els rols implicats en el procés creatiu. La temàtica escollida és la por. Una por polièdrica, que recull els dubtes, angoixes i aprensions dels adolescents d’avui quan es miren al mirall.

El dia 5 de maig s’han programat dues funcions prèvies a l’estrena dirigides als alumnes d’ESO i batxillerat del centre perquè coneguin de més a prop la iniciativa i l’experiència dels seus companys i companyes.

Informació pràctica:

“Això no va enlloc”, Alumnes batxillerat arts escèniques Ins. Doctor Puigvert
Divendres, 6 de maig, 20h
SAT! Teatre
Entrada gratuïta

Conformen el projecte:
Equip del SAT!
N54 Produccions: Oscar Rodríguez i Montse Puga
Coordinació del projecte: Montse Puga
Assessorament pedagògic: Montse Ciuró
Equip Tècnic: Horne Horneman i Enric Alarcón
Taller de teatre: Alberto Díaz

Equip IES Dr Puigvert
Txeli Segué, Carol Vega, Susana Carrera, Diana Díaz i Robert Alzina

Equip Fàbrica de Creació Fabra i Coats
Coordinació: Maria Masoliver
Organització: Alina Ventura