El SAT! participa a Dansa Metropolitana 2021

//19 de febrer 2021//

El SAT! participa a la quarta edició de Dansa Metropolitana

El SAT! Sant Andreu Teatre participa un any més a Dansa Metropolitana, la quinzena de dansa que celebrarà la seva quarta edició del 5 al 21 de març. Teixint complicitats al voltant del moviment, Dansa Metropolitana amplia enguany les seves localitzacions amb Terrassa i El Prat de Llobregat, que sumen un total de 10 poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona.

En el marc de la quinzena, s’oferiran 240 activitats al voltant de la dansa, incloent una variada oferta d’espectacles per a tots els públics, conferències, tallers i també cinema.

A l’escenari del SAT! es podran veure els espectacles Cinc maneres de matar el temps, de Thomas Noone Dance, un programa conformat per cinc duets dirigits i coreografiats per Thomas Noone, CSD, noves fornades de creadores, que presenta cinc treballs coreogràfics d’alumnes i professionals formats al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, i Mulïer, multipremiada obra de la companyia valenciana Maduixa, que explora la identitat femenina convertint-se en un homenatge a les dones lluitadores.

A més de la programació al SAT!, alguns dels participants al projecte ALIANSAT 2021 estaran presents en altres espais. És el cas de Juan Carlos Lérida, que oferirà un fragment del seu espectacle Máquinas sagradas durant la inauguració de la quinzena al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, peça que es podrà veure completa a l’espai La Caldereria. La Postindustrial Zona Creativa. El ballarí, investigador i docent del flamenc presentarà també La hora del ritual, al Teatre Alegria de Terrassa. I de la companyia La Súbita, que presentarà Pols al Centre Cívic Can Déu el dia 13 de març.

ENTRADES
DANSA METROPOLITANA
Per |2021-03-11T13:12:52+00:0019 de febrer de 2021|Activitats i formació, noticies|0 Comentaris