// 4 d’octubre 2023 //

El projecte educatiu Mètodes teatrals de creació col·lectiva, impulsat pel SAT! Sant Andreu Teatre, l’Institut Doctor Puigvert i Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, va començar ahir la seva quarta edició.

Els alumnes de segon de batxillerat d’Arts Escèniques de l’Institut Doctor Puigvert treballaran de forma col·lectiva tots els aspectes d’una producció teatral. Aquesta formació els permetrà endinsar-se en el ventall d’opcions que els ofereix el sector de les arts escèniques i viure una experiència teòrica i pràctica del seu camp d’especialització. Gràcies a la col·laboració de Fabra i Coats, els alumnes es trobaran setmanalment en aquest recinte per desenvolupar una peça teatral que veurà la llum al mes de maig a l’escenari del SAT!

Enguany, la persona que guiarà i acompanyarà els alumnes en tot el procés serà la Paula Blanco, actriu i creadora d’arts escèniques, que pren el relleu del també actor Alberto Díaz. Una altra novetat d’aquest curs serà el taller amb el crític Oriol Puig Taulé, que oferirà eines als alumnes per focalitzar el seu discurs en els aspectes més rellevants de les produccions teatrals.

En aquesta primera presa de contacte, els alumnes van poder compartir les seves inquietuds i interessos, que s’aniran desenvolupant i desgranant al llarg del curs a mida que vagin teixint un discurs comú.