placeholder

Beneath

Cia. Thomas Noone Dance

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

dt. 16.07.24
Durada: 55
Idioma Sense text
8 €

*La funció de les 11.30h serà una sessió relaxada

Idioma Sense text
Comprar
Compartir

Descripció

Thomas Noone Dance presenta Beneath, una proposta altament plàstica i física, inspirada en la observació de les limitacions que la societat imposa en l’ús de l’espai. La peça es composa d’una sèrie de trios, cada un amb una textura visual i emocional diferent, que es desenvolupen en un espai dominat per una escultura de llum triangular. “Beneath” (per sota) fa referència al complex sistema de normes i interpretacions que governen l’acció, a allò subjacent a cada gest, a l’animal obscur que habita en cada un de nosaltres.

Lidera aquesta creació Thomas Noone, un coreògraf autor d’unes obres amb un estil propi, gestual, físic i atlètic, que va crear la seva pròpia companyia l’any 2001 amb la qual és resident des del 2005 al SAT! Sant Andreu Teatre. Habitual dels grans escenaris de la ciutat i coreògraf convidat de companyies nacionals i internacionals, l’any 2011 va obtenir el premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa.

*La funció de les 11.30h serà una sessió relaxada, amb un ambient més tranquil i acollidor, amb tonalitats de so i il·luminació suavitzades. 

Fitxa artística

Autoria i direcció: Thomas Noone /  Direcció musical: Martí Noguer / Interpretació: Manon Adrianow, Berta Martí, Oscar Pérez, Julia Razquin, Mona Lisa Rigal i Toon Theunissen  / Ajudantia de direcció: Alba Barral  / Vestuari: Marc Udina / Disseny d’il·luminació: Marc Lleixà / Producció: Sara EstellerCoproducció: Thomas Noone Dance, Mercat de les Flors. Amb l’ajut de l’ICEC / Repetidors: Joel Mesa i Jordi Calpe / Fotografia: Claudia Herrán

Calendari i Sessions

Dimarts
16
jul
11:30 h
 
Funció relaxada
Des de
8 €
Dimarts
16
jul
20:00 h
 
Des de
8 €

Vídeos