placeholder

Cinder Ella New York

Cia. Jumping Ducks

Cicles escolars Cicle Mitjà Cicle Superior

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

Del dl. 19.05.25 al dt. 20.05.25
Durada: 60 minuts
Idiomes Anglès
7.5 €
Gènere Anglès Teatre musical
Idiomes Anglès
Comprar
Compartir

Descripció

Cinder is the arrogant heiress of Ella Enterprises LLC, one of the most important news agencies in New York. One day, she meets Anthony, a photography and journalism enthusiast who works as a shoe cleaner at Rockefeller Center. Hearing that they need a photojournalist, Anthony sees an opportunity. Will Anthony achieve his dream despite the obstacles that Cinder's mother will throw at him?

->This updated version of Cinderella discusses the value of effort to achieve our dreams of social inequalities and non-discrimination.


 

La Cinder és l’arrogant hereva d’Ella Enterprises LLC, una de les agències de notícies més importants de Nova York. Un dia, casualment topa amb l’Anthony, un apassionat de la fotografia i del periodisme que treballa enllustrant sabates al Rockefeller Center. En sentir que necessiten un reporter gràfic, Anthony veu una oportunitat. Aconseguirà el seu somni malgrat els entrebancs que la mare de la Cinder li posarà?

–> Una versió actualitzada de la Ventafocs que parla del valor de l’esforç per aconseguir els nostres somnis, de les desigualtats socials i de la no discriminació.

Fitxa artística

Guió: Marc Sambola i Núria Sambola / Direcció artística: Marc Sambola / Música i direcció musical: Marc Sambola / Direcció i producció: Núria Sambola / Escenografia & Atrezzo: Moon Vives / Vestuari: Claudia Fascio / Tècnica: STG Produccions S.L / Interpretació: Toni Durany, Laura Villalba i Clàudia Rissech

Calendari i Sessions

Dilluns
19
mai
09:45 h
 
Des de
7.5 €
Dilluns
19
mai
11:15 h
 
Des de
7.5 €
Dimarts
20
mai
09:45 h
 
Des de
7.5 €
Dimarts
20
mai
11:15 h
 
Des de
7.5 €