placeholder

Fly away

Cia. Pea Green Boat

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

dc. 30.04.25
Durada: 45 minuts
Idiomes Anglès
7 €
Gènere Titelles Anglès
Idiomes Anglès
Comprar
Compartir

Descripció

A greengrocer is ready to start her day´s work at the market´s  fruit and vegetable stall. She suddenly discovers a creature amongst the cabbages. It’s a caterpillar, eager to fly away! No matter how hard it tries though, it won't succeed...  “Fly Away” is a table puppet show that deals with the life cycle of a caterpillar, and moreover, the capacities, physical limitations and  frustrations that appear when we don't get what we want.

-> This show aims at captivating the child´s imagination connecting  humour, movement and drama with English language exposure, in order to make it a memorable experience.


 

En una parada de fruita i verdura del mercat, la verdulera prepara el gènere. Descobreix un intrús entre les cols: una eruga afamada que vol aprendre a volar. Per més que ho intenti no ho aconseguirà… o potser sí? Un espectacle de titelles de taula que tracta sobre el cicle vital d’una eruga, sobre les capacitats, limitacions físiques i les frustracions que ens apareixen quan no aconseguim el que volem.

–> Aquesta funció és ideal per estimular la imaginació i la creativitat dels més petits a partir de la comprensió en llengua anglesa.

Fitxa artística

Guió, titelles i manipulació: Emilia Esteban Langstaff / Direcció: Edu Blanch / Música: Sue Correa i Julie Langstaff / Ganxet: Begoña Rodriguez i Emilia Esteban Langstaff

Calendari i Sessions

Dimecres
30
abr
09:45 h
 
Des de
7 €
Dimecres
30
abr
11:15 h
 
Des de
7 €

Vídeos