placeholder

Jo soc d'aquí

Cia. Roseland Musical

Cicles escolars Cicle Mitjà Cicle Superior ESO

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

Del dj. 07.11.24 al dv. 08.11.24
Durada: 60 minuts
Idiomes Català
8 €
Gènere Dansa
Idiomes Català
Comprar
Compartir

Descripció

Diferents estils de dansa, música i projeccions construeixen l'escenari i el retrat d’un grup de veïns i veïnes que es troben entre ter­rats, finestres, galeries i balcons oberts a la connexió i la comunicació. Un espectacle ple d’energia i color que ens mostra com, malgrat les diferències, el contacte i la convivència teixeixen lligams comunitaris.

-> Les danses urbanes, africanes, la dansa contemporània i l'afrobeat es barregen per retratar la vida quotidiana d'un conjunt de persones ben diverses que conviuen en una mateixa illa de cases.

Fitxa artística

Direcció artística: Marta Almirall  / Coreografia: Creació col·lectiva / Interpretació: Anna Mbengue/ Aminata Diao 'Mamy', Maragda Induráin, Yahra Sarr 'Dave'/ Mamadou Diallo Balde, Marta Gómez/ Anna Sagrera, Guillem Ripoll/ Aaron Vázquez / Música: Oscar Tylor 'Opoku' i Ismael Bamba (Col·lectiu Jokkoo) / Visuals/escenografia: Román Cadafalch i Rubén Carrillo / Disseny il·luminació: Andreu Fàbregas / Tècnica il·luminació: Gemma Abellán / Tècnic de vídeo: Rubén Carrillo/ Marta Iñíguez / Producció: Clara Soler Mañé i Silvia Framis (Roseland Musical) / Una coproducció: Grec Festival de Barcelona i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú

Un projecte en el marc de l'«Eix singular d'arts escèniques», dins de Caixa d'Eines, part del programa Pla de Barris de l'Ajuntament de Barcelona.

Roseland Musical rep el suport de l'Ajuntament de Barcelona - Institut de Cultura, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de l'Institut Ramon Llull, del INAEM, Ministeri de Cultura.

Calendari i Sessions

Dijous
07
nov
09:45 h
 
Des de
8 €
Dijous
07
nov
11:15 h
 
Des de
8 €
Divendres
08
nov
09:45 h
 
Des de
8 €
Divendres
08
nov
11:15 h
 
Des de
8 €

Vídeos