placeholder

Pinocchio

Cia. Roseland Musical

Cicles escolars Cicle Inicial Cicle Mitjà

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

Del dl. 04.11.24 al dt. 05.11.24
Durada: 55 minuts
Idiomes Català
8 €
Gènere Dansa
Idiomes Català
Comprar
Compartir

Descripció

El famós ninot de fusta cobra vida en aquest innovador espectacle de la mà del vell Geppetto que, en aquesta ocasió, el construeix amb materials reciclats. La dansa, la música, la imatge i la tecnologia permeten traduir a l’actualitat les emocions del conte original. 

-> Una adaptació de la novel·la de Carlo Collodi amb una posada en escena actual, espectacular i innovadora que ens submergirà en les emocions del conte de sempre.

Fitxa artística

Direcció artística: Marta Almirall / Direcció audiovisual: Franc Aleu / Dramatúrgia: Manuel Veiga / Direcció coreogràfica: Anna Planas / Coreografia: Anna Planas, Anna Sagrera i Hèctor Puigdomènech / Música: José Manuel Pagán / Interpretació: Anna Sagrera i Hèctor Puigdomènech / Disseny de vestuari: Roseland Musical / Confecció de vestuari: Patricia Ariño / Titelles: Companyia Herta Frankel / Il·luminació: Isabel Joaniquet / Vídeo: Rubén Carrillo / Producció artística: Clara Soler Mañé / Difusió i comunicació: Silvia Framis

Calendari i Sessions

Dilluns
04
nov
09:45 h
 
Des de
8 €
Dilluns
04
nov
11:45 h
 
Des de
8 €
Dimarts
05
nov
09:45 h
 
Des de
8 €
Dimarts
05
nov
11:45 h
 
Des de
8 €

Vídeos