placeholder

Planeta M.Art (Artinauta)

Cia. Marcel Gros

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

dimarts, 5 de desembre

4 i 5 desembre 2023

Documents
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

 

 

 

Educació Infantil i Cicle Inicial / Circ

PLANETA M. ART (ARTINAUTA)

Cia. Marcel Gros

4 i 5 de desembre 2023
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 50 min
Idioma: Català
Preu: 7€

Seria difícil imaginar un planeta sense art, oi? Marcel Gros ha imaginat i creat un món interior: el Planeta M.Art (Artinauta). El representarà amb música, paraules, formes, colors i moviment. En viu, en directe i en temps real. Amb una sofisticada tècnica que es diu Teatre, ens convidarà a escoltar els colors, mirar la música, inventar paraules, jugar a crear i crear jugant.

? El Planeta M.Art (ARTiNAUTA) és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai, tu també ets artista! Com deia Marcel Duchamp, “artista és qui sap mirar”.

Fitxa artística
Creació, direcció i interpretació: Marcel Gros / Construcció escenogràfica: ma a ma / Serralleria: Josep Hergueta / Disseny d’il·luminació: Xavier Amat / Música original: M du Midi / Vestuari: “Señor” / Auxiliar de serveis: Maite Orriols / Fotografies: Marc Vila i Joan Sala / Fun Graphic: Micadepoc

 
 

Calendari i Sessions

Dimarts
05
des
 
 
Finalitzat