placeholder

Adeu Peter Pan

Cia. Festuc Teatre

Cicles escolars Educació Infantil

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

dimecres, 13 de desembre

11, 12 i 13 desembre 2023

Documents
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

 

 

 

Cicle Inicial i Mitjà / Teatre i titelles

ADEU PETER PAN

Cia. Festuc Teatre

11, 12 i 13 de desembre 2023
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 50 min
Idioma: Català
Preu: 7€

La Maria és una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a Peter Pan. Una nit, els nens perduts s’enduran a la Maria cap al país de Ja mai més… Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure James Matthew Barri passaran a formar part de la seva realitat.

? Emocionant adaptació del conte clàssic que ens parla del vincle entre els infants i els seus avis amb una posada en escena brillant.

Premi FETEN 2019 al millor espai escènic, Premi al millor espectacle infantil de la Feria de teatro Ciudad Rodrigo 2018, Candidat als XXII Premis Max

Fitxa artística
Interpretació: Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols / Adaptació del text: Íngrid Teixidó / Il·luminació i so: Ester Puig i Gerard Jiballí / Titelles i escenografia: Joan Pena i Elisabet Pané – Escena Plàncton / Vestuari titellaires: Olga Cuito / Composició musical: Frank Moreno / Col·laboració especial: Orquestra Fireluche / Fotografia: Xavi Rué / Disseny gràfic: Marrameus Disseny. Jordi Huete / Distribució: Elisabet Satorra

 
Vídeo de l’espectacle
 
    La companyia diu…
 
 

Calendari i Sessions

Dimecres
13
des
 
 
Finalitzat