placeholder

Laika

Cia. Xirriquiteula Teatre

Cicles escolars Educació Infantil

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

dijous, 15 de febrer

12, 13, 14, 15 febrer 2024

Documents
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

 

 

 

Cicle Inicial, Mitjà i Superior / Teatre

LAIKA

Cia. Xirriquiteula Teatre

12, 13, 14 i 15  de febrer 2024
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 55 min + col·loqui a la funció de les 11.15h
Idioma: Català
Preu: 8,5€

1957. Som a Moscou. En plena Guerra Freda i la cursa espacial. Laika és una gosseta que sobreviu pels carrers de la gelada ciutat de Moscou. Poc s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins la nau Spútnik ll i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de Terra i també a ser víctima d’abusos en les lluites de poder d’altres.

? Retroprojeccions en directe, titelles, autòmats, ombres i uns personatges que parlen en un rus inventat, acompanyats d’una preciosa banda sonora. Un espectacle que ens parla de les meravelles del cel però, també, de les injustícies de la Terra.

Premi Max 2021 al millor espectacle familiar, Premi FETEN 2019 a la millor autoria i direcció, Premi de la Crítica 2018 al millor espectacle de teatre familiar, Premi Fira de Titelles de Lleida al millor espectacle jurat infantil i millor escenografia

Fitxa artística
Creació col·lectiva: Enric Ases, Marc Costa, Christian Olivé, Iolanda Llansó i Daniel Carreras / Direcció: Enric Ases / Interpretació: Marc Costa, Iolanda Llansó, Christian Olivé i Daniel Carreras / Escenografia i atrezzo: Marc Costa i col·lectiu / Vestuari i utilleria: Iolanda Llansó / Projeccions: Christian Olivé / Disseny il·luminació: Daniel Carreras / Banda Sonora: Albert Joan / Efectes de so: Edgar Vidal (Vidal 2 FX) / Veus en off: Iolanda Llansó i Enric Ases

 
 

Calendari i Sessions

Dijous
15
feb
 
 
Finalitzat