placeholder

Sense Lluna

Samfaina de Colors

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

Del ds. 06.04.24 al dg. 14.04.24
Gènere Familiar
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

Música. A partir de 3 anys.

SENSE LLUNA

Cia. Samfaina de Colors

6, 7, 13 i 14 d’abril 2024
Horari: Ds. 17.30h i Dg. 12h i 17.30h
Durada: 40 min 
Sense text
Preu: 10€

> Ens endinsem en la bellesa i la màgia de la nit

> Una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música

Al capvespre una noia espera la lluna cantant i tocant els seus instruments per crear l’harmonia de la nit. Quan la música creix, la lluna creix. Quan la música es torna fosca, la lluna s’apaga. Un mussol i un llop acompanyen aquest dolç moviment del vaivé de la lluna. És negra nit. Sense lluna.

Premi FETEN 2023 a la Millor Música Original
Premi 6ª Edició Festival Territorio Violeta – Mostra d’Igualada 2023

Fitxa artística
Autoria, direcció musical i interpretació: Mirna Vilasís (veu, salteri, handpan, metal·lòfon, pandero, bol tibetà, cròtals, picarols, güiro, reclams d’ocells i titelles) / Direcció artística: Anna Ros / Música: Mirna Vilasís i Xavi Múrcia / Assessorament de dramatúrgia: Carles Batlle / Assessorament musical handpan: Ravid Goldschmidt / Disseny de llums, so i mapatge: Ivan Rubio / Tècnics de so, llums i maquinària: Ivan Rubio, Marc Jódar i Marta Vilellas / Escenografia: Raül Vilasís i Berta Vidal / Il·lustracions i animacions: Lyona / Disseny de vestuari: CarmePuigdevalliPlantéS / Fotografia: Arian Botey / Vídeo: Julian Waisbord / Atrezzo:  / Martí Doy Disseny gràfic: Núria Casanova / Producció: Mirna Vilasís i Mònica Grau / Producció executiva: Discos a mà i Samfaina de Colors / Coproducció: Festival Didó, Ajuntament de Terrassa / Residències: Teatre Principal d’Olot, laSala – Sabadell, Casal d’Argelaguer, Teatre l’Ateneu de Celrà, Teatre Auditori de Llinars del Vallès, Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí / Amb el suport de: Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya – ICEC

Calendari i Sessions

Dissabte
06
abr
17:30 h
 
Finalitzat
Diumenge
07
abr
12:00 h
 
Finalitzat
Diumenge
07
abr
17:30 h
 
Finalitzat
Dissabte
13
abr
17:30 h
 
Finalitzat
Diumenge
14
abr
12:00 h
 
Finalitzat
Diumenge
14
abr
17:30 h
 
Finalitzat