placeholder

We are ALIANSAT

Diverses companyies

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

divendres, 27 d’octubre | 20:00 h
Gènere Dansa
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

Dansa contemporània, danses urbanes i d’arrel

WE ARE ALIANSAT

Diverses companyies

27 d’octubre 2023
Horari: Dv. 20h
Durada: 70 min 
Preu: 16 €

*Estrella Damm us convida a un debat postfunció amb les companyies moderat per Júlia Vernet, crítica de Recomana.cat

Les companyies que conformen el programa ALIANSAT 2023-2024 presenten les seves creacions. Una sessió de quatre peces de dansa contemporània amb llenguatges diferents, singulars. Quatre visions, quatre sensibilitats divergents sobre la dansa.

Dansa ALIANSAT

VU
Javier Arozena Cia. & Élida Dorta
15 minuts
Dansa contemporània

VU centra la mirada en la trobada, en la textura d’aquesta. En el tacte i l’espai intersticial que generen dues masses, revelant-ne una tercera en contínua transformació. Una materialitat interdependent dels subjectes que accepten conviure en estreta intimitat, en aquest acord dúctil, flexible, en tensió.

Entre dos cossos habita el possible.

Fitxa artística
Direcció i interpretació: Javier Arozena i Élida Dorta / Espai escènic: Gino Senesi / Disseny d’il·luminació: Horne Horneman / Imatges: j.a.c., Joaquín Ponce de León

Dansa ALIANSAT

SHOOT THE TARGET
Cia. Proyecto Larrua
15 minuts
Dansa contemporània

Shoot the target proposa un recorregut que va des dels diàlegs entretallats del propi cos, els conflictes interns, fins a la fluïdesa de l’acceptació personal. La peça parteix del moviment com a canalitzador d’emocions, capaç de generar diàleg, plantejar i resoldre conflictes, recapacitar, trobar-se.

Un viatge carregat d’experiències personals on els dos cossos tradueixen en moviment les seves vivències, les comparteixen i les transformen en petites postals paisatgístiques, imatges oníriques carregades de poesia, dirigides i disparades cap a una diana: el públic.

Fitxa artística
Coreografia: Jordi Vilaseca / Interpretació: Aritz López i Jordi Vilaseca / Música: Luis Miguel Cobo

Dansa AIANSAT

FLOR DE MAIG
Verónica Hernández Royo i Xavier Gumà
15 minuts
Dansa d’arrel, danses urbanes i dansa contemporània

Reinterpretació de la llegenda de La Dama de Can Fàbregues

Flor de maig proposa una nova mirada a la tradició des d’una perspectiva de postmodernitat, fusionant llenguatges i amb la dansa d’arrel com a base en diàleg amb les danses urbanes i contemporània. Una reinterpretació de la llegenda de La Dama de Can Fàbregues des d’una perspectiva de gènere contemporània.

Fitxa artística
Autoria, direcció i coreografia: Xavier Gumà i Verònica Hernández Royo / Interpretació: Sergi Roldan, Eva Rosinach, Marta Gómez, Xavier Gumà i Verònica Hernández Royo / Espai sonor: Samantha Collado i Nexart Percussion / Mescla: Àlex Casals / Disseny d’il·luminació: Artur Díaz / Assessoria en dansa d’arrel: Bernat Gumà, Carles Janer i Adriana Monté

Coproducció de Fira Mediterrània de Manresa, Obrador d’arrel i de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles dins el Fem Dansa Crea de l’APdC. Amb el suport de l’Esbart Dansaire de Rubí; l’Espona, Centre de la Dansa Tradicional Catalana; HOP Festival; L’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu de Sabadell

Dansa ALIANSAT

THE SAD-MAD METHOD
Cia. Carla Sisteré
20 minuts
Dansa contemporània

The Sad-Mad Method desplega els llenguatges de la dansa i el teatre físic al ritme retro de cançons d’Ella Fitzgerald o d’Elvis Presley, però també de sonoritats contemporànies, com les del tema d’Alexander Espinoza que dona nom a l’espectacle. Amb un vestuari dissenyat per la Miona, es connecten música i estètica del passat i del present per ballar una situació molt actual.

La peça parla d’odi, aprenentatge i amor propi. De tocar fons i de reconstruir-se, per celebrar-se finalment sota un ruixat de confeti. Carla Sisteré i Anna Sagrera es lliuren a una coreografia enèrgica, física i vital, que dibuixa un espectre d’emocions que van de la derrota a l’èxtasi, del dolor a l’alegria més exultant. Tot plegat mentre criden, ploren, riuen… i mengen crispetes!

Fitxa artística
Direcció i text: Carla Sisteré / Interpretació: Anna Sagrera i Carla Sisteré / Disseny de vestuari: Miona / Música: Alexander Espinoza / Agraïments: Escorxador d’Elx, Centre Cívic Can Clariana, Sa Nau i Red Acieloabierto

Calendari i Sessions

Divendres
27
oct
20:00 h
 
Finalitzat