placeholder

IMA

Komoco / Sofia Nappi

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

divendres, 8 de març | 20:00 h
Gènere Dansa
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

Dansa contemporània 

IMA

Cia. Komoco / Sofia Nappi

Dv. 8 de març 2024                                                     
Horari: 20h
Durada: 50 minuts
Preu: 16€

*Estrella Damm us convida a un debat postfunció amb la companyia moderat per Oriol Puig Taulé crític de Recomana.cat

Uns ancians ballen alegrement, vestits amb armilles i tirants, amb grans màscares de rostres arrugats, afables, que contrasten amb la sorprenent agilitat dels seus cossos. Per què ens sentim com titelles a les nostres pròpies vides? IMA torna l’atenció al moment present en una dansa magnètica, un homenatge a la vida.

IMA és un terme japonès que fa referència al “moment present”; en hebreu i arameu també significa “mare”, en referència a renéixer i renovar-se.

Komoco té la seu a Itàlia, fruit de la col·laboració entre dues germanes que compartien la passió per l’art: Sofia Nappi, coreògrafa i intèrpret, i Alice Nappi, violinista i compositora. Actualment, la companyia exerceix un paper rellevant en l’escena de la dansa contemporània internacional i està dirigida per Sofia, juntament amb Paolo Piancastelli i Adriano Popolo Rubbio, els seus col·laboradors més propers.

Fitxa artística
Direcció artística i coreografia: Sofia Nappi / Interpretació: Arthur Bouilliol, Leonardo de Santis, Glenda Gheller, India Guanzini i Paolo Piancastelli / Assistent de coreografia: Adriano Popolo Rubbio / Disseny d’il·luminació: Alessandro Caso / Disseny de vestuari: Luigi Formicola / Confecció de vestuari: Silvia Salvaggio i Elisa Varvarito en col·laboració amb Manifatture Digitali Cinema Prato de la Fondazione Sistema Toscana / Producció: Sosta Palmizi i Komoco & Sofia Nappi / Coproducció: La Biennale di Venezia, Colours International Dance Festival, Centro Coreográfico Canal / Residències: Orsolina 28, Centro di Residenza della Toscana (Fondazione Armunia Castiglioncello – CapoTrave, Kilowatt Sansepolcro), Opus Ballet Firenze i Institut Italià de Cultura de Madrid / Gestió de gira: Ecotopia Dance Productions / Projecte guanyador de Bando Abitante, Centro Nazionale di Produzione della Danza Virgilio Sieni i Fondazione CR Firenze / Agraïments: PARC Performance Arts Research Centre de Florpencia / Col·labora: Institut Italià de Cultura de Barcelona

Aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra de l’1 al 17 de març a dotze municipis de l’Àrea Metropolitana. Més informació a: www.dansametropolitana.cat

Amb la col·laboració de l’Institut Italià de Cultura de Barcelona

Calendari i Sessions

Divendres
08
mar
20:00 h
 
Finalitzat