//2 d’octubre 2023//

El Hansel i la Gretel han arribat al SAT!

Ja tenim el Hansel i la Gretel de La Roda Produccions al SAT! El que no saben és que la bruixa els ha estat seguint. Ha estat voltant per Sant Andreu i per allà on ha anat, ha deixat una escombra de paper, com la que us hem ensenyat xarxes socials. Ens ajudeu a trobar-les?

Ens ha explicat que ha passat per dos espais plens de contes per veure si en trobava algun dels Germans Grimm. Són els que més li agraden! Com que és una mica despistada, no recorda on eren, però diu que a un dels llocs, per endur-se els llibres, en comptes d’una targeta de crèdit, li han demanat un carnet! L’altre espai li ha encantat! Diu que era a prop d’un mercat i que, a més de tenir molts llibres, organitzen activitats com clubs de lectura, conta-contes… tant li ha agradat que s’ha volgut fer membre del seu grup!

I carregada amb els contes, se n’ha anat a buscar provisions per casa seva. Ja sabeu que és molt llaminera i ben a prop del SAT! ha trobat un parell d’establiments plens de dolços! Galetes, croissants, piruletes i caramels! Ha arribat al teatre amb les butxaques ben plenes!

Us animeu a buscar les escombres que ha anat deixant pels llocs on ha estat? Vinga, a buscar!

Quan les trobeu:

    1. Feu-vos una foto amb ella (pot ser d’esquena… ens encanten les vostres cares però ja us veiem quan veniu!). Això si, que es vegi algun detall de l’establiment on l’heu trobada.
    2. Envieu-nos-la a comunicacio@sat-teatre.cat
    3. Bescanvieu l’escombra per un pack de 4 entrades per venir a veure Hansel i Gretel, el musical i un disc de l’espectacle signat per la companyia
    4. Gaudiu de l’experiència! 😊