Circ. A partir de 7 anys. 

VETUS VENUSTAS

Cia. Cíclicus

5 i 6 de juliol
Horari: Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 70 min
Castellà 
Preu: 12 €

Més informació

COMPRAR

Data

06 jul. 2023
Caducat!

Hora

5 i 6 de juliol
19:15 - 20:15

Cost

12.00€

Etiquetes

Familiar

Vetus venustas

Circ. A partir de 7 anys. 

VETUS VENUSTAS

Cia. Cíclicus

5 i 6 de juliol
Horari: Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 70 min
Castellà 
Preu: 12 €

> Un espectacle que parla, amb el llenguatge del circ, sobre l’envelliment en la nostra societat

> Tres artistes de circ d’entre 65 i 78 anys entren en diàleg amb les noves generacions del circ contemporani

Quines diferències hi ha entre el circ dels més grans i el dels i les artistes de les noves generacions? Com es pot bastir un pont entre el passat i el present per transmetre a les generacions més joves l’herència del circ? Aquí us parlaran del paper dels més grans en les escenes més noves del circ d’avui i, d’aquesta manera, us estaran parlant també sobre el paper que reservem a les persones grans en la nostra societat. Veureu com, en el circ i en la vida, es poden establir punts de trobada i complicitats entre generacions.

Us ho expliquen tres artistes d’entre 65 i 78 anys que reivindiquen el seu espai, en la pista i en el món, que ens parlen sobre els canvis que han vist des del circ més clàssic fins al contemporani i com les trobades amb els dos artistes joves que també protagonitzen l’espectacle acaben de vegades amb topades, però també en retrobaments. Una reflexió, de fons, sobre els canvis, en la vida i en el circ, i la nostra capacitat d’adaptar-nos-hi. Una escenografia amb una doble lectura més íntima i testimonial, o més pública i oberta, acompanya un espectacle amb una música en directe que fa costat a la dramatúrgia i la reforça aportant sons d’èpoques diverses.

Dirigeix l’espectacle Leandro Mendoza, nom fonamental de l’escena del circ contemporani a Catalunya i més enllà que, des de l’any 2008, és el director de la companyia Cíclicus, amb la qual ha portat al Grec produccions com ara Retalls (Grec 2013), Pals (Grec 2015) o Guadual (Grec 2016). Des del 2017 fins al 2022 va ser el director artístic del Festival Trapezi. Fira del Circ de Catalunya

Una producció de Cía. Cíclicus

Hi dona suport: Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

Fitxa artística
Direcció artística: Leandro Mendoza / Dramatúrgia: Joan Arqué / Producció: Geraldine Sakuda / Artistes veterans: Graziela Galán, M. A. Fernández Tinga, Peter Panero / Artistes joves: Christian Padilla, Iara Gueller / Músics en directe: Nacho López, Tanja Haupt, Celeste Alías / Escenografia: Ulrich Weigel / Direcció musical: Nacho López / Coreografia: Mónica Alsina / Disseny de la il·luminació: Anna Boix / Audiovisual: Erol Ileri

*Amb aquest abonament podràs gaudir de 2 dels espectacles del Grec programats al SAT! per 19,20€

Espectacle gratuït amb el carnet del Super3. Entrades limitades!
El nen/a amb el carnet ha d’anar acompanyat d’un adult que compri entrada (màxim 4 nens/es per adult, amb vincle familiar). El dia de la funció caldrà presentar el carnet del Super3 per accedir a la sala.

També et pot interessar

Properament..

Go to Top