Dansa contemporània

V

L´Émerveillée

26 d’octubre 2023
Horari: Dj. 20h
Durada: 50 min 
Preu: 16 €

Més informació

COMPRAR

Data

26 oct. 2023
Caducat!

Hora

26 d'octubre
21:30 - 22:30

Cost

16.00€

Etiquetes

Dansa

V

Dansa contemporània

V

L´Émerveillée

26 d’octubre 2023
Horari: Dj. 20h
Durada: 50 min 
Preu: 16 €

*Estrella Damm us convida a un debat postfunció amb la companyia, moderat per Oriol Puig Taulé, crític de Recomana.cat 

V és una experiència artística de dansa, teatre físic i música en directe que tracta la naturalesa efímera de les arts escèniques. La peça indaga en la necessitat humana de deixar empremta, de la fugacitat de la vida i de la perpetuïtat de l’art. El caràcter efímer de la dansa, representat per una ballarina, contrasta amb peces centenàries de Johann Sebastian Bach o Kaija Saariaho, interpretades per un violoncel·lista.

Un cos solitari que juga amb la imaginació i canvia el punt de vista per trobar respostes. Què fem aquí? A través de l’absurd i l’humor, el personatge simbolitza el pas del temps, la cerca d’una creença que doni sentit a la pròpia existència. Al llarg de l’obra, el públic és partícip de tota la transformació, veient com “V” passa de ser lletra o número a ser un ocell que vola.

Fitxa artística
Direcció, creació i interpretació: Patricia Hastewell Puig / Interpretació musical: Jordi Claret / Text: Eduard Paredes / Il·luminació: Gina Moliné / Construcció escenografia: Anna Vidal Campanyà / Mirada externa: Giulia Tornarolli / Eduard Paredes / Suport i residències: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, L’animal a l’esquena i Ajuntament de Masnou

· Aquesta companyia forma part del projecte Aliansat / Companyia en residència a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

També et pot interessar

Properament..

Go to Top