Dansa contemporània

V

L´Émerveillée

26 d’octubre 2023
Horari: Dj. 20h
Durada: 50 min 
Preu: 16 €

Dansa contemporània L´Émerveillée

Fecha

26 oct. 2023

Horario

26 d'octubre
21:30 - 22:30

Coste

16.00€

Etiquetas

Dansa

V

Dansa contemporània

V

L´Émerveillée

26 d’octubre 2023
Horari: Dj. 20h
Durada: 50 min 
Preu: 16 €

*Estrella Damm us convida a un debat postfució amb la companyia, moderat per un/a crític/a de Recomana.cat 

V és una experiència artística de dansa, teatre visual, música i pintura en directe que tracta la naturalesa efímera de les arts escèniques. La peça indaga en la necessitat humana de deixar empremta, de la fugacitat de la vida i de la perpetuïtat de l’art. El caràcter efímer de la dansa, representat per una ballarina, contrasta amb les peces centenàries de Johann Sebastian Bach, György Ligeti, interpretades per un violoncel·lista.

Un cos solitari que juga amb la imaginació i canvia el punt de vista, per trobar respostes. ¿Què fem aquí? A través de l’absurd i l’humor, el personatge simbolitza el pas del temps, la cerca d’una creença que doni sentit a la pròpia existència. Al llarg de l’obra, el públic és partícip de tota la transformació, veient com “V” passa de ser lletra o número a ser un ocell que vola.

Fitxa artística
Direcció, creació i interpretació: Patricia Hastewell Puig / Interpretació musical: Jordi Claret / Il·luminació: Gina Moliné / Construcció escenografia: Anna Vidal Campanyà / Mirada externa: Giulia Tornarolli / Suport i residències: Fabra i Coats, L’animal a l’esquena i Ajuntament de Masnou

· Aquesta companyia forma part del projecte Aliansat / Companyia en residència a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

També et pot interessar

Dansa contemporània L´Émerveillée

V

L´Émerveillée
26 d'octubre
Properament..

Go to Top