Dansa contemporània

RUNA

Lali Ayguadé Company

26 i 27 de gener 2024
Horari: Dv. i Ds. 20h
Durada: 50 min 
Preu: 16 €

Dansa contemporània Lali Ayguadé Company

Més informació

COMPRAR

Data

27 gen. 2024
Caducat!

Hora

26 i 27 de gener
21:30 - 22:30

Cost

16.00€

Etiquetes

Dansa

Runa

Dansa contemporània

RUNA

Lali Ayguadé Company

26 i 27 de gener 2024
Horari: Dv. i Ds. 20h
Durada: 50 min 
Preu: 16 €

*Divendres 26: Estrella Damm us convida a un col·loqui postfunció amb la companyia moderat per Jordi Bordes, crític de Recomana.cat

Contes d’un altre món, d’una altra època. En aquest paisatge caòtic, dos éssers humans investiguen entre restes d’enderrocs, mirant de reimaginar, de sentir de nou allò que una vegada van ser, intuint el passat. Persones innocents que ara converteixen aquestes ruïnes en aliats, en jocs per entendre la realitat.

Runa fa palesa la bellesa d’aquest passat fràgil del qual no en queda gaire, per agafar-se amb força a la vida. Mitjançant el moviment abstracte i del cos en dimensions i relacions al pes, aquests personatges ens retornen a l’essència del que som: éssers afectats pel temps. Com seguim avançant quan la Runa és a la ment?

Premi Max 2023 a la millor intèrpret femenina de dansa – Lali Ayguadé
Premi Max 2023 a la millor coreografia – Runa

Fitxa artística
Direcció artística: Lali Ayguadé / Interpretació: Lisard Tranis i Lali Ayguadé / Assessorament artístic: Jordi Oriol / Assistència de direcció: Fanny Cleyrat / Composició musical: Miguel Marín / Disseny d’il·luminació: Conchita Pons / Escenografia: Martina Cabanas / Vestuari: Ferran Casanova, Cristian Betancurt / Producció i distribució: Fanny Cleyrat / Ajudantia d’escenografia: Sergi Pérez / Tècnic d’il·luminació: Gabriela Bianchi / Fotografia: Nicolas Clausen / Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i Pole-sud CDCN (Estrasburg, França)

També et pot interessar

Properament..

Go to Top