SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Altres > Propera parada: fracàs

Teatre 

PROPERA PARADA: FRACÀS

ConKolmillo Company

Dv. 19 d’abril 2024
Horari: 19.30h
Durada: 50 min 
Català
Gratuït

Alumnat de 2n de Batxillerat d’Arts Escèniques de l’Institut Doctor Puigvert. Teatre

Més informació

ENTRADES

Data

19 abr. 2024
Caducat!

Hora

19 d'abril
19:30 - 20:30

Etiquetes

Altres

Propera parada: fracàs

Teatre 

PROPERA PARADA: FRACÀS

ConKolmillo Company

Dv. 19 d’abril 2024
Horari: 19.30h
Durada: 50 min 
Català
Gratuït

Un grup de joves en un teatre, acostumats a la soledat i a que ningú els vagi a veure, reben la grata sorpresa d’un públic inesperat. Amb determinació, intentaran complaure al públic, mostrant-los com són i què fan.

Un espectacle de metateatre compost de diferents peces teatrals de caràcter divers que inclouen cabaret, pallassos o un drag queen show. Les entranyes del teatre sota la llum dels focus. De fons, alguns dels temes que mouen la societat d’avui, des de la perspectiva dels joves: el fracàs, les inseguretats, trastorns de conducta alimentària, la incertesa o el sostre de vidre, entre altres.

La companyia Conkolmillo està formada per l’alumnat de 2n de Batxillerat d’Arts Escèniques de l’Institut Doctor Puigvert. L’obra és el resultat del projecte educatiu Mètodes teatrals de creació col·lectiva, impulsat des de l’Institut Doctor Puigvert i el SAT! Teatre, amb el suport de l’ICUB i la complicitat de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Dirigeix l’espectacle l’actriu, creadora i docent Paula Blanco, qui ha ofert el seu acompanyament al grup al llarg del curs.

*A l’acabar la funció s’oferirà un col·loqui amb totes les parts implicades

Fitxa artística:
Idea original:
Conkolmillo Company
Direcció: Paula Blanco Barnés
Ajudantia de direcció: Adrià Baroja Cledera i Ainoa Roc Melero
Ull extern i còmplice: Marina Àlvarez, Marta Gastón, Robert Alzina, Montserrat Ciuró i Joana Boix
Coordinació del projecte: Montse Puga
Il·luminació i so: Enric Alarcón i Horne Horneman
Interpretació: Emma Álvarez Fernández, Adrià Baroja Cledera, Berta Bonet Parra, Berta Calero Ventura, Mathias Miguel Calizaya Tovar, Mireia Cardona Llenas, Isaac Casado Ignacio, Jesse Casanova Hierro, Emma Castilla Montero, Janny Atenea Chacón Coronel, Darío Contreras Silverio, Anna Còrcoles Perez, Edgar Escayola Díaz, Biel Fernàndez Oliver, Sila Goberna Llopis, Gisela Gómez Armengol, Alba Lamilla Hernández, Mariona Martínez González, Ehitenesh Muros Perfecto, Marta Pujadas Solé, Ainoa Roc Melero, Marta Salvans Ruiz, Adriana Subirós Reche, Candela Ayelén Tedini Ramos, Daniel Trenado Bosque, María Vallcorba Caravaca i Elena Zhan
Amb el suport de: Institut Doctor Puigvert, SAT! Teatre, ICUB i Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

També et pot interessar

Properament..

Go to Top