SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Dansa > Non-Upgraded Existence

Dansa teatre

NON-UPGRADED EXISTENCE

Cia. Nadine Gerspacher

28 d’octubre 2023
Horari: Ds. 20h
Durada: 60 min 
Preu: 16 €

Dansa teatre Nadine Gerspacher

Més informació

COMPRAR

Data

28 oct. 2023
Caducat!

Hora

28 d'octubre
21:30 - 22:30

Cost

16.00€

Etiquetes

Dansa

Non-Upgraded Existence

Dansa teatre

NON-UPGRADED EXISTENCE

Cia. Nadine Gerspacher

28 d’octubre 2023
Horari: Ds. 20h
Durada: 60 min 
Preu: 16 €

*Estrella Damm us convida a un debat postfució amb la companyia, moderat per Júlia Vernet, crítica de Recomana.cat 

Non-Upgraded Existence retrata una família en la seva incessant recerca d’un futur millor. El públic acompanyarà els seus cinc membres pels canvis emocionals més extrems: dels riures alegres d’una filla jove a les escalades de violència en les discussions entre els progenitors. La família desferma els seus anhels més profunds, la seva recerca de la felicitat -i d’humanitat- a través d’una atractiva peça de dansa-teatre plena de poesia.

Inspirada en la mobilització global de la generació jove en contra de l’explotació de recursos ecològics, la peça tanca una trilogia sobre les tecnologies digitals i la seva influència en les persones.

Fitxa artística
Direcció artística i coreografia: Nadine Gerspacher / Creació i interpretació: Hedvig Edvall Bons, Vlad Ion, Camille Lejeune, Paula Niehoff, Julien Rossin i Arias Fernández / Assistència de direcció: Ombline Huvelle / Dramatúrgia: Anna Castells / Composició musical: Josep Maria Baldomà / Escenografia i vestuari: Cia. Nadine Gerspacher / Disseny d’il·luminació: Sergio Garcia i Steffen Melch / Instal·lació: Raquel Bautista / Fotos i vídeo: Nicolas Clausen / Amb la col·laboració de W-WERK Freiburg i Big Story Productions, Cultural Office of the City of Freiburg, Performing Arts Fund amb finançament de Federal Government Commissioner for Culture and the Media and the NEUSTART CULTURE PROGRAM, finançat per Federal Government Commissioner for Culture and the Media, nunArt i Studio Pro Arte

· Aquesta companyia forma part del projecte Aliansat / Companyia en residència a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

També et pot interessar

Properament..

Go to Top