SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Familiar > Dins el cor del món

Teatre. A partir de 10 anys. 

DINS EL COR DEL MÓN

Cia. Engruna Teatre

12 i 13 de juliol
Horari: Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 55 min
Català 
Preu: 12 €

Més informació

COMPRAR

Data

13 jul. 2023
Caducat!

Hora

12 i 13 de juliol
19:15 - 20:15

Cost

12.00€

Etiquetes

Familiar

Dins el cor del món

Teatre. A partir de 10 anys. 

DINS EL COR DEL MÓN

Cia. Engruna Teatre

12 i 13 de juliol
Horari: Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 55 min
Català 
Preu: 12 €

> Quina relació té l’ésser humà amb el seu entorn? Hi ha una manera més harmònica de connectar-hi per trobar l’equilibri?

> A través de la Karen, una nena amb unes capacitats molt diferents de la resta, descobrirem que les persones amb capacitats diferents són les que poden canviar el món

El nou espectacle d’Engruna Teatre es basa en la novel·la de Sabina Berman La mujer que buceó dentro del corazón del mundo, que narra la història de la Karen, una nena amb condició autista que es convertirà en l’empresària més important de la pesca de tonyina del planeta.

La Karen, negada per alguns aspectes intel·lectuals però un geni en d’altres, és un dels éssers vius més especials. Mentre busseja entre les tonyines o entre els humans de la terra, provocarà somriures, estranyeses i reflexions, per acabar parlant de la llibertat i la diferència.

Dins el cor del món proposa una reflexió sobre la relació de l’home amb la natura i reivindica el el dret a ser un mateix, encaixi o no amb la societat que els humans hem construït.

Sabina Berman és una reconeguda escriptora, dramaturga, assagista, directora de teatre i de cinema mexicana. Ha estat guanyadora quatre vegades del Premi Nacional de Dramatúrgia a Mèxic i el Premi Juan Ruiz de Alarcón, i ha obtingut en dues ocasions el Premi Nacional de Periodisme (1999 i 2007). Durant el procés de creació ha ofert la seva complicitat al projecte. Denis Duncan, dramaturga, directora de teatre, docent, guionista i activista antiracista barcelonina nascuda a Costa Rica ha estat responsable de l’adaptació teatral de la novel·la.

Engruna Teatre és un projecte artístic dirigit a públic familiar format per un equip de creadores compromeses amb les arts escèniques. Expliquen històries i comparteixen experiències amb la voluntat d’emocionar i transcendir. Parteixen d’allò petit i menys perceptible i ho transformen en relats únics, plens de simbologia i contingut.

Una producció d’Engruna Teatre

Amb el suport de l’ICEC, l’Estruch Fàbrica de creació de Sabadell, LaSala Miguel Hernández i l’Ajuntament de Castellar del Vallès, la TTP i l’Associació Asperger de Catalunya.

Fitxa artística

Idea original i creació: Anna Farriol, Iria Corominas, Txell Felip i Mireia Fernàndez / Direcció: Mireia Fernàndez / Dramatúrgia: Denise Duncan i Engruna Teatre / Mirada externa: Jokin Oregi (Cia. Marie de Jongh) / Acompanyament en la creació: Núria Olivé / Interpretació: Iria Corominas i Anna Farriol / Composició musical, piano i acordió: Albert Ciurans / Disseny espai escènic i vestuari: Clàudia Vilà / Construcció escenografia: Taller d’escenografia Castells SL / Construcció atrezzo: Xavi Arbonès / Confecció vestuari: Art & Seams / Disseny i construcció màscares: Iria Roibàs / Estudi gravació: La llar de folk / Gravació guitarra: Aleix Garriga / Gravació violoncel: Andrea Peirón / Cap tècnic i disseny de làser: Jonàs Serri / Disseny de llums: Guillem Gelabert / Disseny espai sonor: Jordi Sala / Veus en off: Carla Mercader i Albert Capilla / Disseny gràfic: Ferran Llorens / Fotografia: Arian Botey / Producció executiva: Txell Felip / Autora novel·la original: Sabina Berman

Agraïments: a la Júlia Santacana, al Miquel Fernàndez, a la Ganecha Gil, Javier Callejas (Modus Pro), a l’escola Teresa Claramunt, a la Confraria de pescadors de Barcelona, a les nostres famílies i psicòlogues per acompanyar-nos.

*Amb aquest abonament podràs gaudir de 2 dels espectacles del Grec programats al SAT! per 19,20€

Espectacle gratuït amb el carnet del Super3. Entrades limitades!
El nen/a amb el carnet ha d’anar acompanyat d’un adult que compri entrada (màxim 4 nens/es per adult, amb vincle familiar). El dia de la funció caldrà presentar el carnet del Super3 per accedir a la sala.

També et pot interessar

Properament..

Go to Top