Dansat al carrer

El Desvío, LaCerda i Kampai

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a educacio@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: educacio@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:
– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari
– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura & Teatre i Filosofia

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 632 18 50 86 (horari d'atenció: de dilluns a divendres de 10 h a 15 h) o per correu electrònic: teatreiliteratura@arsenicespaidecreacio.com

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (educacio@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

dissabte 25 d’octubre | 12:00 h
Durada: 50 minuts
Gratuït

Plaça de Can Fabra

Gènere Dansa
Cicles i festivals Festival Dansat
Compartir

Descripció

La dansa surt al carrer! En el marc del Festival Dansat tres companyies membres del projecte ALIANSAT presentaran les seves peces breus de dansa contemporània a la plaça de Can Fabra. 

A.L.I.E.N., El Desvío (20 minuts)
Una recerca en moviment que desplega l’imaginari d’un cos inspirat en l’alienació entesa com a concepte filosòfic i polític.

Una mirada marxista cap al cos-producte ens projecta una fisicalitat alienada i modelada per la indústria del fitness, condemnada a moure’s dins un marc de repetició. Una alienació especialment evident en el cos femení, instruït històricament per agradar, per comportar-se i integrar uns criteris de bellesa imperatius. 

Creació i interpretació: Iris Claramunt, Sílvia Cepero i Claudia Auzinger / So: Delia Domínguez Rojo / Vestuari: El Desvío / Amb suport de: L'Obrador, CC Barceloneta, CC El Sortidor, CAM Roca Umbert


EL BAILE DE LA ZURDA, LaCerda (16 minuts)
En aquesta creació, LaCerda es proposa indagar en l'impuls vital que mou a tot cos que balla al ritme de la música, investigant la naturalesa del ball com a moviment, però també com a espai de trobada festiva i paradigma de la col·lectivitat.

Inspirant-se en les maratons ballables i els ritmes llatinoamericans, l’Edward Tamayo, coreògraf de la peça, ha desenvolupat un sistema de composició coreogràfica en bucle a partir del qual s'ha creat la peça: els "mantras", que se centren en la relació dels peus amb la pelvis, en l’espai, amb el ritme i el grup. 

El Baile de la Zurda és un homenatge al ball, a les ganes de viure ballant malgrat tot; un homenatge també a les arrels llatinoamericanes dels integrants de LaCerda, font de la seva passió per la dansa.

Creació i producció: LaCerda / Direcció i coreografia: Edward Tamayo / Assistència de direcció: Valentina Azzati / Interpretació: Aina Lanas, Milagros García i Edward Tamayo / Procés de creació: Edward Tamayo, Valentina Azzati, Johann Pérez i Aina Lanas / Música original: Alejandro Dutra / Música preexistent: Velandia y la Tigra, Celia Cruz / Disseny de vestuari: Valentina Azzati / Disseny il·luminació: Valentina Azzati i Mauricio Pabón / Tècnic il·luminació: Mauricio Pabón / Conceptualització: Júlia Vernet

Amb el suport de: Centre Cívic Parc Sandaru, L’Estruch Fàbrica de Creació, La Lleialtat Santsenca, Centre Cívic El Sortidor, Centre Cívic Drassanes, Centre Cívic Barceloneta, Nau Ivanow, Centre Cívic Can Clariana, l’Espai de Carrer Viladecans, l’Especial Dansa de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l’OSIC


KHALAO, Col·lectiu Kampai (16 minuts)
La incansable verbositat dels peus més compassats. Una voràgine amb la més harmònica de les cadències. La xerrameca desmesurada que s’obre pas cap al que anomenaríem... Groove?

Creació: Col·lectiu Kampai / Interpretació: Kenya Sauer, Manel Cabeza, Iby i Pau Arnal / Música original: Dídac Fernández (Trampoline Studios), Guillem Ripoll (vocals) i Gregori Hollis (trompeta) / Vestuari: Valentina Azzati / Amb el suport de Centre Cívic Barceloneta

Calendari i Sessions

Dissabte
25
oct
12:00 h
 
Gratuït