placeholder

Nora i el jazz

Cia. Big Band de Granollers

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

dimecres, 24 de maig

22, 23, 24 maig 2023

Finalitzat
2022/23
Compartir

Descripció

P2 + Educació Infantil i Cicle Inicial / Música

NORA I EL JAZZ

Cia. Big Band de Granollers

22, 23 i 24 de maig
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 50 min
Idioma: Català
Preu: 9€

La Nora ens explicarà històries de Nova Orleans i ens presentarà els seus amics i familiars, relacionats, cadascú d’ells, amb un tipus de jazz. Els pares representen el swing i el claqué; l’avi, la música gospel; l’àvia, la música fúnebre de Nova Orleans i el germà, el jazz modern. Sentirem saxos, trompetes, trombons i la Big Band al complet.

–> Una oportunitat única perquè els nens i nenes gaudeixin un any més de la Big Band de Granollers en un concert didàctic amb tretze músics i una ballarina de claqué!

Fitxa artística
Intèrprets de la Big Band de Granollers: M. Sort (saxo), J. Mas (saxo), C. Miralta (saxo), J. Badrenas (saxo), A. Cruz (trompeta), J. Gomariz (trompeta), T. Cuesta (trompeta), D. Parras (trombó), D. Garcia (trombó), M. Ventura (piano i direcció), X. Fort (guitarra), A. Forts (contrabaix), Ll. Ribalta (bateria), L. Molins (ball i veu solista)
Música original: Martí Ventura
Direcció escènica: Marta G. Otín

Calendari i Sessions

Dimecres
24
mai
 
 
Finalitzat