placeholder

El cau dels sentits

Cia. Imaginart

Cicles escolars Cicle Inicial

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

dilluns, 20 de novembre

20 de novembre 2023

Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

I2 / Instal·lació

EL CAU DELS SENTITS

Cia. elPetit & Imaginart

20 de novembre 2023
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 30 min
Idioma: Sense text
Preu: 7€

Una instal·lació per a descobrir, imaginar i somiar. Un petit poble format per caus de fusta i roba, teixits com ho fan els animals a la natura, amb diferents textures i olors. Un lloc on amagar-se i observar el món. Camins que ens porten a casa dels altres, on trobarem diferents colors, músiques i sorolls curiosos.

? Coixins que parlen, que ronquen, que riuen i canten. Un espai per explorar, per relaxar-nos i gaudir plegats de la confortabilitat del cau. Aforament màxim de 25 alumnes damunt de l’escenari.

Fitxa artística
Direcció i creació: Eulàlia Ribera i Sergi Ots / Disseny i construcció: Txell Janot / Interpretació: Claudia Lizeth i Gloria Román / Direcció escènica: Eulàlia Ribera / Il·luminació escènica: Artur Gavaldà / Imatges i vídeo: Artur Gavaldà i Platea Films / Gestió de gira: Jaume Nieto – Imaginart / Producció: Imaginart / Una coproducció de laSala – elPetit

Calendari i Sessions

Dilluns
20
nov
 
 
Finalitzat