placeholder

Mary Shelley & Frankenstein

Cia. Jumping Ducks

Cicles escolars ESO

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

dilluns, 11 de març

11 març 2024

Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

ESO / Teatre musical / Anglès

MARY SHELLEY & FRANKENSTEIN

Cia. Jumping Ducks

11 i 12 de març 2024
Horaris: 9.30h i 11.30h
Durada: 50 min 
Idioma: Anglès
Preu: 7,5€

Victoria Frankenstein is a brilliant scientist investigating how to create life through electricity. When she accomplishes her most significant work, she realises she has made a monster. Everybody knows the story of Frankenstein, but few know of Mary Shelley’s difficulties, as a woman, in publishing the book.

? A musical comedy that recognises women writers reflects on bullying and explores the challenges that come with the arrival of artificial intelligence.

La Viktoria Frankenstein és una científica brillant que fa anys que llegeix llibres i investiga el que serà el descobriment del segle: crear vida del no-res a partir de l’electricitat. Però quan culmina la seva gran obra s’adona de la monstruositat que ha creat. La història de Frankenstein és coneguda arreu del món, però ben poca gent coneix les dificultats que va tenir Mary Shelley per publicar-la, pel simple fet de ser una dona.

? Una comèdia musical que reivindica les dones escriptores, reflexiona sobre el bullying i aprofundeix en els reptes als quals ens enfrontem amb l’aparició de la intel·ligència artificial.

Fitxa artística
Guió: Marc Sambola i Núria Sambola / Música, direcció musical i artística: Marc Sambola / Direcció i producció: Núria Sambola / Interpretació: Marco Sanfilipo, Carla Gaya i Mireia Gómez / Escenografia i Atrezzo: Maite Revenga / Vestuari: Maite Revenga / So i il·luminació: Stage Llum i So S.L.

Calendari i Sessions

Dilluns
11
mar
 
 
Finalitzat